Semesterbostad i Orciatico i Toscana

Il Vicolo

 
Il Vicolo är inte tillgänglig i dagsläget
Il Vicolo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Orciatico här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Il Vicolo ligger inne i den gamla stadsdelen precis var man finner inköpsmöjligheter. Inom kort avstånd ca. 50 meter finner man också en bar och restaurangen La Mangiatoia. Bilen kan parkeras utan problem på gatan ca. 50 meter från huset.

Huset totalrenoverades 1998 med den typiska toskanska stilen med friliggande bjälkar i taket och är inredd med möbler i massivt trä. Husets två lägenheter är utrustade med satellit-TV samt elektriska värmepaneler. På första våningen finns ett gemensamt tvätteri med tvättmaskin.

Läs mer om Il Vicolo

Enrumslägenhet n. 1 med 2 sovplatser:
- Lägenhet 1 ligger på andra vånigen och är ca. 21 m² stor. den består av allrum med matbord och öppen spis samt dubbel bäddsoffa och TV, kök (ej ugn) och badrum med toalett och dusch. Lägenheten har inget privat utomhusområde.

Trerumslägenhet n. 2 med 4/6 sovplatser:
- Lägenhet n. 3 ligger på tredje och fjärde våningen och är ca. 47 m² stor. På tredje våningen finner man ett sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. På översta våningen finns ett uppehållsrum med kokvrå och öppen spis samt dubbel bäddsoffa. På taket finner du en 12 m² stor terrass med bord och stolar samt en fin panoramisk utsikt.

UPPMÄRKSAMMA: gratis övernattning för var 6.e betald övernattning.
Du bor här i en vecka men betalar bara för 6 dagar!

Dölj texten
 
 
search map