Semesterbostad i Orciatico i Toscana

Casa Il Mandorlo

 
Casa Il Mandorlo är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Il Mandorlo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Orciatico här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa il Mandorlo är ett fint stenhus som ligger i utkanten av detta lilla samhälle och som totalrenoverades under år 2000. Inom kort avstånd ca. 50 meter hittar du en liten butik, bar och restaurangen La Mangiatoia. Bilen parkeras fritt på gatan ca. 50 meter från huset.

Här hittar du tre lägenheter inredda i den typiskt toskanska stilen med friliggande bjäkar i taket och möbler i massivt trä. Lägenheterna är utrustade med satellit-TV samt elektriska värmepaneler.

Läs mer om Casa Il Mandorlo

Enrumslägenhet n. 1 med 2 sovplatser:
- Lägenhet n. 1 ligger på tredje och översta våningen och är ca. 20 m² stor. Den består av uppehållsrum med matbord samt dubbel bäddsoffa, kök och badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom gemensam tillgång med lägenhet n. 2, till en terrass på 11 m² på taket, varifrån man har en fin utsikt över kullarna mot Volterra.

Tvårumslägenhet n. 2 med 2/4 sovplatser:
- Lägenhet n. 2 ligger på tredje våningen och är ca. 31 m² stor. Den består av uppehållsrum med matbord samt dubbel bäddsoffa, kök, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Lägenheten har dessutom gemensam åtgång med lägenhet n. 1 till en terrass på 11 m² på taket, varifrån man har en fin utsikt över kullarna mot Volterra.

Trerumslägenhet n. 3 med 4/6 sovplatser:
- Lägenhet n. 3 ligger på andra våningen och är ca. 46 m² stor. Den består av uppehållsrum med matbord samt dubbel bäddsoffa, kök, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Från lägenheten har du dessutom tillgång till lägenhetens egen trädgård med bord och stolar på första våningen.

Dölj texten
 
 
search map