Omdömen från San Biagio Relais

 
San Biagio Relais är inte tillgänglig i dagsläget
San Biagio Relais är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Orbetello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av San Biagio Relais

Läs personliga omdömen av San Biagio Relais som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av San Biagio Relais. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Bo och fru från Enskede i Sverige bodde på San Biagio Relais i Orbetello från den 22. till den 25. juli 2011.

Jo tack det var jättebra. Så jag har nog tyvärr inte så mycket ett bidra med till förbättringar. Starka minnen är så klart maten, landskapet och vinerna. Det var mycket trevliga orter och boenden du valt. Spaltenna var nog ett av de bästa hotell jag bott på! Servicen var underbar. Dyrt förstås men väldigt bra. Det enda negativa var inget ni rår för. Bilen Euoropcar gav oss, en Lancia var usel i sig och i dåligt skick. Avgaser läckte in i kupén, väghållningen förskräcklig osv . men som sagt det är inte ert fel. Jo och så regnade det när vi åkte till Siena .. ;) Stort tack till dig och jag kan verkligen rekommendera er för mina vänner!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Pehr med sällskap från Stockholm i Sverige bodde på San Biagio Relais i Orbetello från den 1. till den 2. september 2008.

Hej!Tack för all hjälp med resan. Det blev mycket bra.Orbetello var bra, fin och lugn stad, men vi sov mest, trötta efter bröllopet.Vårt boende på höjden norr om Lucca var strålande. Trevlig värd. Fantastisk utsikt, lungt och skönt samt en mycket fin pool med även den strålande utsikt. Rummen är rustika och mysiga, och det är trevligt att äta frukost i den pampiga gamla matsalen. Resans mest avkopplande mål.Rapollano Therme var i stort sett bra, lite svårt att hitta, men det var ju rätt tydligt skyltat med små hotellskyltar med Villa Bouninsegna. Vi störde oss på att motorvägen var så nära, hördes upp till huset, men det var väl eg. det enda minuset. I övrigt hade vi ett rum och badrum som snarare var en svit. 6m takhöjd och öppen spis. Resans bästa frukostar, vilken härlig buffet på lokala produkter. Testade även deras middag som var bra.Agriturismon söder om Rom. Fantastisk location, med fruktträd, vinodling och utsikt. Trodde inte att man kunde hitta detta så nära Rom. Poolen var stor och bra, samt poolbar. Rummen var sisådär, inredning och färgval ej i vår smak. Tyvär så hade ägaren lovat sin kusin att ha poolparty på kvällen så det var Italiensk euorodisco till 02:00. Middag i trädgården var bra. Gott eget vin.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map