Hotell i Orbetello i Toscana

San Biagio Relais

Junior Suite Classic Suite
 
San Biagio Relais är inte tillgänglig i dagsläget
San Biagio Relais är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Orbetello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det finns fyrstjärniga hotell och fyrstjärniga hotell... San Biagio Relais hör till den typen, som är mer femstjärnigt än fystjärnigt.

Här saknas några små service-detaljer, men både de gemensamma utrymmen som rummen är väsentligt finare än många andra femstjärniga hotell, vi har sett. Det är heller inte så konstigt att vi hittar ett så läckert hotell precis här i Ortobello på tungan ut till halvön Argentario, för här i den sydligaste delen av Toscana finns det gott om välbärgade italienare från hela landet. Området är allra populärast för romare som kommer hit på mindre än två timmar. Det är förresten okomplicerat att ta sig hit även utan bil, då det finns tågstation i staden. Från stationen i den nya delen av staden når man hotellet med buss.

Läs mer om San Biagio Relais

San Biagio Relais hittar man i ett ståtligt palats från 1700-talet, som genom en omfattande ombyggnad öppnade som hotell 2006. Egentligen talar bilderna för sig själv (som för övrigt inte lovar mer än de håller). De rymliga rummen är ljusa och stilsäkert möblerade. Samtliga rum har självfallet eget badrum (med badkar eller dusch), men också aircondition, satellit-TV, minibar, säkerhetsbox och möjlighet för internet. Nästan alla suiter har ett loft med möjlighet för två extrasängar, och juniorsuiterna är naturligtvis större än de vanliga rummen, men så mycker mer än så kan vi inte säga, eftresom vi har att göra med en ombyggd byggnad, varför också rummen inte är exakt likadana. Här finns privat parkering till hotellet.

Dölj texten
 
 
search map