Omdömen från Podere Bagnolo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Podere Bagnolo

Läs personliga omdömen av Podere Bagnolo som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Podere Bagnolo. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Enastående

In-Italias "nya ställe" 2019.
Vi var tvungna att prova det (utan omdömen) och blev absolut inte besvikna! Vi ger gärna vårt omdöme om stället som vi gör med alla ställen vi besöker, eftersom vi själva ser mycket på dem. Vi hälsades välkomna med egenproducerad olja och rödvin i den välutrustade lägenheten för 2 personer. Ägarna bor på stället och de är verkligen rara och trevliga. Vid ankomsten blev vi inbjudna på kaffe och kaka i Mamas eget vardagsrum, vilket vi aldrig har varit med om tidigare (och då har vi ändå varit i Toscana 8 gånger...). Hon är inte bra på engelska och vi är inte bra på italienska, men det var riktigt trevligt, man klarar sig långt med bland annat teckenspråk. Morgonen därpå kom hon med ett stort fat tomater och andra grönsaker från egen trädgård! Poolen, lägenheten (med bra säng!) och utsikten är fantastisk och det finns WIFI även om det står något annat i beskrivningen. Här finns kryddörter till fri plockning. Avståndet från Pisa är också kortare än angivet, det är max 150 kilometer. Det händer inte mycket i Murlo utöver ett par lokala kaffebarer, men Buenconvento, cirka 8 kilometer längre bort är riktigt mysigt med god glass, barer och restauranger. Här finns även Coop, som är öppet till kl. 20.00, håller dock siesta mellan kl. 13.00 - 15.30, och det är öppet söndagar (i alla fall i juli och augusti). Besök "Brunelloland" = Montalcino - fantastisk stad, cirka 1/2 timmes körning. Besök också de varma källorna "Mill Park"/ Bagno Vignoni, som är en stor, gratis, upplevelse. Kör till toppen och parkera (betalning). Här (i den lilla staden...) kan man köpa mat och dryck. Den ligger också cirka 1/2 timmes körning bort.
Annars är det bara att njuta av det enormt fascinerande området och naturen.

Murlo som semester-destination

Vi gjorde bara ett stopp i Murlo innan slutdestinationen. Här fick vi en god kopp kaffe på den lokala baren, men annars händer här inte mycket, så kör istället till Buonconvento.

Podere Bagnolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Podere Bagnolo
Lägenhet m. 1 sovrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Podere Bagnolo

Murlo som semester-destination

Podere Bagnolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Podere Bagnolo
Lägenhet m. 1 sovrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map