Agriturismo i Murlo i Toscana

Podere Bagnolo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Podere Bagnolo ligger fint i det varierande landskapet mellan distrikten Chianti Classico och Crete Senesi. Närmaste by är Murlo med inköpsmöjligheter och enstaka matställen. För ett större urval är det ca. 11 kilometer till Buonconvento och ca. 30 kilometer till stämningsfulla Siena.

Både stället och omgivningarna är fridfulla och landskapet på dessa kanter präglas av höga cypresser, olivodlingar och skog. Så söker man lugn och ro för att koppla av ifrån vardaglig stress är detta ett utmärkt val.

Läs mer om Podere Bagnolo

Den stora och ståtliga villan av sten omges av en härlig trädgård och inte minst det sköna poolområdet med pool (12 x 6 m), solstolar och inte minst en vacker utsikt över landskapet. Ägarfamiljen bor själva på gården och kommer ursprungligen från Apulien i södra Italien. Dock är de båda lägenheterna inredda i toscansk stil med fina detaljer. Då terrängen där lägenheterna ligger är kuperad har man ingång på första våningen medan man på motsatt sida går ner till sin uteplats via en gemensam utvändig trappa.

Lägenheterna på Podere Bagnolo

Tvårumslägenhet Mandarino med 2 sovplatser

Lägenheten Mandarino är på 39 m² och ligger på första våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå med 4 kokplattor, ugn, tvättmaskin och kyl / frys, sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch. Dessutom har lägenheten privat uteplats med bord och stolar samt en liten balkong.

Trerumslägenhet Arancio med 4 sovplatser

Lägenheten Arancio är på 55 m² och ligger på första våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå med 4 kokplattor, ugn, tvättmaskin och kyl / frys, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med dusch. Dessutom har lägenheten privat uteplats med bord och stolar samt en liten balkong.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Baccoleno

Asciano, Toscana

San Lorenzo A Linari

Sovicille, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Il Pozzo

Capolona

search map