Agriturismo i Murlo i Toscana

Podere Bagnolo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Podere Bagnolo ligger fint i det varierande landskapet mellan distrikten Chianti Classico och Crete Senesi. Närmaste by är Murlo med inköpsmöjligheter och enstaka matställen. För ett större urval är det ca. 11 kilometer till Buonconvento och ca. 30 kilometer till stämningsfulla Siena.

Både stället och omgivningarna är fridfulla och landskapet på dessa kanter präglas av höga cypresser, olivodlingar och skog. Så söker man lugn och ro för att koppla av ifrån vardaglig stress är detta ett utmärkt val.

Läs mer om Podere Bagnolo

Den stora och ståtliga villan av sten omges av en härlig trädgård och inte minst det sköna poolområdet med pool (12 x 6 m), solstolar och inte minst en vacker utsikt över landskapet. Ägarfamiljen bor själva på gården och kommer ursprungligen från Apulien i södra Italien. Dock är de båda lägenheterna inredda i toscansk stil med fina detaljer. Då terrängen där lägenheterna ligger är kuperad har man ingång på första våningen medan man på motsatt sida går ner till sin uteplats via en gemensam utvändig trappa.

För boende under 7 nätter kan en avgift för städning, sänglinne och handdukar tillkomma på plats.

L√§genheterna på Podere Bagnolo

Lägenhet m. 1 sovrum

Lägenheten Mandarino är på 39 m² och ligger på första våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå med 4 kokplattor, ugn, tvättmaskin och kyl / frys, sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch. Dessutom har lägenheten privat uteplats med bord och stolar samt en liten balkong.

Lägenhet m. 2 sovrum

Lägenheten Arancio är på 55 m² och ligger på första våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå med 4 kokplattor, ugn, tvättmaskin och kyl / frys, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med dusch. Dessutom har lägenheten privat uteplats med bord och stolar samt en liten balkong.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map