Omdömen från L'Orsa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av L'Orsa

Läs personliga omdömen av L'Orsa som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av L'Orsa. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Skönt och lugnt ställe

Om du har behov för lugn och ro samt vill bo på ett ställe där det är ordning på saker och ting, samt att allt framstår som fint och ordentligt, så är L´orsa ett bra alternativ. Värdsparet är vänliga och hjälpsamma och fast de bor i Siena så kommer de ofta förbi och säger Hej. Vi bodde i den största lägenheten och den var bra och fint inredd. Bra med utrymme och wifi fungerade helt okej.
Jättehärligt pool-område samt att det fanss gott om mysiga hörnor i skuggan där man kunde slappna av och bara njuta av utsikten. Bra v¨gar för att ta en tur med racercykeln och fina vandringsleder, om man inte har orken att springa. Man ska räkna med att man får köra en bit när man ska handla eller när man ska gå ut och äta, men det är absolut inget problem när man bor på detta härliga ställe.

Murlo som semester-destination

L'Orsa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på L'Orsa
Fyrumslägenhet Orsa Maggiore med 6 sängar (tredje våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map