Agriturismo i Murlo i Toscana

L'Orsa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna ståtliga villa med två fina lägenheter ligger mitt i en stor park med utsikt över landskapet. Man befinner sig i gröna och lugna omgivningar samtidigt som man finner den lilla staden Casciano di Murlo endast 5 km bort medan det är 30 km till Siena.

L'Orsa är det utmärkta boendet för en familj som vill bo nästan helt privat eller två familjer som reser tillsammans och därmed får en villa men två separata lägenheter för sig själv. Här har man dessutom den perfekta basen för att kombinera trevliga utflykter med lugn och ro och en skön toscansk miljö.

Läs mer om L'Orsa

Förutom de två fina lägenheterna som är inredda med gamla antika möbler, klassiskt friliggande balkar i taket samt terracotta golv så finns det en stor pool (12 x 6 m / 1,20 – 2,40 m djup), stor trädgård som mer kan klassas som en park, grill, tvätteri samt en härlig terrass med solstolar. Ägarparet bor också i villan tillsammans med sin glada hund Theo.

L√§genheterna på L'Orsa

Trerumslägenhet Orsa Minore med 4 sängar (första våningen)

Är på 65 kvm och ligger på första våningen. Lägenheten består av ett litet uppehållsrum med öppen spis, kök med 4 kokplattor, ugn, kyl/frys och diskmaskin, matbord och stolar, två sovrum med dubbelsängar (går ej att dela) samt två badrum med toalett och dusch. Vid ingången finns det en fin möblerad terrass.

Fyrumslägenhet Orsa Maggiore med 6 sängar (tredje våningen)

Är på 110 kvm och ligger på tredje våningen och nås via 32 trappsteg. Lägenheten består av ett stort uppehållsrum med öppenspis och satellit-TV, stort kök med 4 kokplattor, , ugn, kyl/frys och diskmaskin, matbord och stolar, två sovrum med dubbelsängar (går ej att dela), sovrum med två enkelsängar (kan samlas till en dubbel) samt två badrum med dusch. I trädgården har lägenheten privat område med bord och stolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av L'Orsa

Läs personliga omdömen av L'Orsa som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av L'Orsa. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Skönt och lugnt ställe

Om du har behov för lugn och ro samt vill bo på ett ställe där det är ordning på saker och ting, samt att allt framstår som fint och ordentligt, så är L´orsa ett bra alternativ. Värdsparet är vänliga och hjälpsamma och fast de bor i Siena så kommer de ofta förbi och säger Hej. Vi bodde i den största lägenheten och den var bra och fint inredd. Bra med utrymme och wifi fungerade helt okej.
Jättehärligt pool-område samt att det fanss gott om mysiga hörnor i skuggan där man kunde slappna av och bara njuta av utsikten. Bra v¨gar för att ta en tur med racercykeln och fina vandringsleder, om man inte har orken att springa. Man ska räkna med att man får köra en bit när man ska handla eller när man ska gå ut och äta, men det är absolut inget problem när man bor på detta härliga ställe.

Läs mer
 
search map