Agriturismo i Murlo i Toscana

L'Orsa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna ståtliga villa med två fina lägenheter ligger mitt i en stor park med utsikt över landskapet. Man befinner sig i gröna och lugna omgivningar samtidigt som man finner den lilla staden Casciano di Murlo endast 5 km bort medan det är 30 km till Siena.

L'Orsa är det utmärkta boendet för en familj som vill bo nästan helt privat eller två familjer som reser tillsammans och därmed får en villa men två separata lägenheter för sig själv. Här har man dessutom den perfekta basen för att kombinera trevliga utflykter med lugn och ro och en skön toscansk miljö.

Läs mer om L'Orsa

Förutom de två fina lägenheterna som är inredda med gamla antika möbler, klassiskt friliggande balkar i taket samt terracotta golv så finns det en stor pool (12 x 6 m / 1,20 – 2,40 m djup), stor trädgård som mer kan klassas som en park, grill, tvätteri samt en härlig terrass med solstolar. Ägarparet bor också i villan tillsammans med sin glada hund Theo.

Lägenheterna på L'Orsa

Trerumslägenhet Orsa Minore med 4 sängar (första våningen)

Är på 65 kvm och ligger på första våningen. Lägenheten består av ett litet uppehållsrum med öppen spis, kök med 4 kokplattor, ugn, kyl/frys och diskmaskin, matbord och stolar, två sovrum med dubbelsängar (går ej att dela) samt två badrum med toalett och dusch. Vid ingången finns det en fin möblerad terrass.

Fyrumslägenhet Orsa Maggiore med 6 sängar (tredje våningen)

Är på 110 kvm och ligger på tredje våningen och nås via 32 trappsteg. Lägenheten består av ett stort uppehållsrum med öppenspis och satellit-TV, stort kök med 4 kokplattor, , ugn, kyl/frys och diskmaskin, matbord och stolar, två sovrum med dubbelsängar (går ej att dela), sovrum med två enkelsängar (kan samlas till en dubbel) samt två badrum med dusch. I trädgården har lägenheten privat område med bord och stolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Podere Torricella

Buonconvento, Toscana

La Farneta

Siena, Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map