Omdömen från Albergo Quattro Gigli

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Albergo Quattro Gigli

Läs personliga omdömen av Albergo Quattro Gigli som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Albergo Quattro Gigli. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Toscana i orginal!

Ett charmigt boende i Toscansk orginal med 1000 åriga vingslag och en förstklassig personal och mat.Kan inte vara bättre !

Montopoli Valdarno som semester-destination

Albergo Quattro Gigli
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Albergo Quattro Gigli
Dubbelrum Giglio med balkong mot dalen
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno som semester-destination

Albergo Quattro Gigli
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Albergo Quattro Gigli
Dubbelrum Giglio med balkong mot dalen
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Genuint samhälle

Litet familjärt hotell med bra rum och trevlig personal.

Montopoli Valdarno som semester-destination

Vi vaknade till hundar som skällde och tuppar som gol.

Albergo Quattro Gigli
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Albergo Quattro Gigli
Dubbelrum Gelsomino mot dalen
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Äldre hotell i mycket lugn stad

Förstaintrycket är kanske det sämsta jag någonsin haft. Lobbyn är sliten och luften står nästan stilla - det doftar i alla fall av något mycket gammalt. Hotellets välkomnande består av en kopia av pass, ingen info om något (inte heller att allt är stängt dagen efter ankomst, och att den ena nyckeln vi fick var till en slags bakomliggande ingång, så att vi själv kan låsa hotellet. Allt i allt, rätt oprofessionellt.

Hotellets rum är dock av god standard, och är mycket rena - superbra. Poolen är i en liten och trevlig trädgård och det finns också en trevlig restaurang utomhus, med utsikt över dalen. Maten är egentligen av ok standard, men i förhållande till hus maten normalt sätt är i Italien, skulle jag bara rekommendera att äta här på grund av atmosfären.

Staden är mycket liten och de dagar vi var där, var allt i stort sätt stängt.

Montopoli Valdarno som semester-destination

Dödstrist stad. Åk hit om du vill ha lugn och ro, och läsa några bra böcker.

Man kan köra till staden Buti på 30 minuter. Där finns ett par trevliga restauranger.

Albergo Quattro Gigli
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Albergo Quattro Gigli
Dubbelrum Giglio med balkong mot dalen
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint hotell i lugna omgivningar och med mycket vacker utsikt

Ett fint litet hotell med en fantastisk restaurang. Personalen var rar och tillmötesgående och vi upplevde en mycket fin service under hela vårt besök.
Staden var lugn och autentisk och utan några krims-krams-butiker. Man kunde sitta på caféet och njuta av den lugna landsortsstämningen.

Montopoli Valdarno som semester-destination

Albergo Quattro Gigli
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Albergo Quattro Gigli
Dubbelrum Giglio med balkong mot dalen
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Italiensk idyll

Om du önskar uppleva den autentiska stilen och har behov av lugn och ro, så är detta stället. Från rummen med balkong kan du sitta och njuta av dalen, soluppgången, höra stadens ljud och tuppen som galer...
Frukosten är enkel och mycket italiensk.
Det är bra service - dock talar merparten inte engelska.
Bra resa

Montopoli Valdarno som semester-destination

Sätt er in i området innan ankomst så att ni vet vad ni vill se. Personalen kan inte engelska så de kan inte förklara något.

Albergo Quattro Gigli
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Albergo Quattro Gigli
Trippelrum Giglio med balkong mot dalen
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra!

Montopoli Valdarno som semester-destination

Albergo Quattro Gigli
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Albergo Quattro Gigli
Trippelrum Giglio med balkong mot dalen

Dåligt tryck i dusch
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Genuint italienskt

Bodde 2 nätter på detta charmiga ställe med balkong mot dalen i oktober. Vacker & lantlig miljö runtomkring. Hotellet har en själ och rummen har en gammaldags italiensk inredning som är rustik och enkel. Trevlig personal, restaurang i källare på huset som håller hög klass. Vi var mycket nöjda.

Montopoli Valdarno som semester-destination

Byn Montopoli Valdarno är liten och charmig och ligger strategiskt bra till för att utforska området runtomkring. Vi hade hyrbil och körde runt till små byar som vi tidigare ej besökt.

Albergo Quattro Gigli
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo Quattro Gigli
Dubbelrum Giglio med balkong mot dalen
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Ej öppen i oktober
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Utmärkt

En mycket speciell plats som kan rekommenderas om du gillar originalitet och äkta italiensk bystämning.
Hotellet är perfekt beläget på gatan. Boka ett med ett rum med utsikt över dalen.
Här är en mysig atmosfär, autentisk och med kyrkklockor . Mat och service är helt enkelt fantastiskt. Söt, trevlig och välkomnande personal. Kan absolut rekommenderas . Platsen ligger inom överkomligt avstånd (med bil) om du vill till Lucca, Pisa eller de vackra stränderna i Livorno

Montopoli Valdarno som semester-destination

Besök de små byarna i närheten

Albergo Quattro Gigli
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo Quattro Gigli
Dubbelrum Giglio med balkong mot dalen
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Charmigt

Boendet har charm och värdparet är trevliga och hjälpsamma. Middagsmaten är fantastisk god. Skulle gärna se lite mer alternativ vid frukosten. Det blir lite ensidigt att äta samma frukost varje dag, ev att variera bröd och pålägg :-)

Montopoli Valdarno som semester-destination

Det finns inte mycket att göra eller se i den gamla medeltidsbyn. En promenad längs gatan går fort.

Albergo Quattro Gigli
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo Quattro Gigli
Dubbelrum Giglio med balkong mot dalen
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Sovestro

San Gimignano, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Marignolle Relais & Charme

Florens, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

Borgo dei Lunardi

Cerreto Guidi

Borgo Etrusco

Scarlino

search map