Omdömen från Albergo Quattro Gigli

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Albergo Quattro Gigli

Läs personliga omdömen av Albergo Quattro Gigli som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Albergo Quattro Gigli. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno som semester-destination

Albergo Quattro Gigli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Albergo Quattro Gigli
Dubbelrum Giglio med balkong mot dalen
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno som semester-destination

Albergo Quattro Gigli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Albergo Quattro Gigli
Dubbelrum Giglio med balkong mot dalen
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Liten pärla till hotell

Hade 5 underbara dagar på hotellet. Litet trevligt och lugnt hotell. Rejält stort och rent rum med balkong med en fantastisk utsikt över dalen. Mycket vänlig och hjälpsam personal.
Fantastisk restaurang på hotellet med mycket rimliga priser. Bra serveringspersonal som var bra på engelska. Maten var en upplevelse i sig. Doften och smaken på maten var perfekt kombinerad med en storslagen utsikt. Sen kan man inte begära mer av Toscana.



Montopoli Valdarno som semester-destination

Liten men trevlig stad men få butiker. Ligger dock centralt för utflykter t.ex. till Pisa och Lucca.

Albergo Quattro Gigli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Albergo Quattro Gigli
Dubbelrum Giglio med balkong mot dalen
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Toscana i orginal!

Ett charmigt boende i Toscansk orginal med 1000 åriga vingslag och en förstklassig personal och mat.Kan inte vara bättre !

Montopoli Valdarno som semester-destination

Albergo Quattro Gigli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Albergo Quattro Gigli
Dubbelrum Giglio med balkong mot dalen
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Genuint samhälle

Litet familjärt hotell med bra rum och trevlig personal.

Montopoli Valdarno som semester-destination

Vi vaknade till hundar som skällde och tuppar som gol.

Albergo Quattro Gigli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Albergo Quattro Gigli
Dubbelrum Gelsomino mot dalen
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Äldre hotell i mycket lugn stad

Förstaintrycket är kanske det sämsta jag någonsin haft. Lobbyn är sliten och luften står nästan stilla - det doftar i alla fall av något mycket gammalt. Hotellets välkomnande består av en kopia av pass, ingen info om något (inte heller att allt är stängt dagen efter ankomst, och att den ena nyckeln vi fick var till en slags bakomliggande ingång, så att vi själv kan låsa hotellet. Allt i allt, rätt oprofessionellt.

Hotellets rum är dock av god standard, och är mycket rena - superbra. Poolen är i en liten och trevlig trädgård och det finns också en trevlig restaurang utomhus, med utsikt över dalen. Maten är egentligen av ok standard, men i förhållande till hus maten normalt sätt är i Italien, skulle jag bara rekommendera att äta här på grund av atmosfären.

Staden är mycket liten och de dagar vi var där, var allt i stort sätt stängt.

Montopoli Valdarno som semester-destination

Dödstrist stad. Åk hit om du vill ha lugn och ro, och läsa några bra böcker.

Man kan köra till staden Buti på 30 minuter. Där finns ett par trevliga restauranger.

Albergo Quattro Gigli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Albergo Quattro Gigli
Dubbelrum Giglio med balkong mot dalen
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint hotell i lugna omgivningar och med mycket vacker utsikt

Ett fint litet hotell med en fantastisk restaurang. Personalen var rar och tillmötesgående och vi upplevde en mycket fin service under hela vårt besök.
Staden var lugn och autentisk och utan några krims-krams-butiker. Man kunde sitta på caféet och njuta av den lugna landsortsstämningen.

Montopoli Valdarno som semester-destination

Albergo Quattro Gigli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Albergo Quattro Gigli
Dubbelrum Giglio med balkong mot dalen
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Italiensk idyll

Om du önskar uppleva den autentiska stilen och har behov av lugn och ro, så är detta stället. Från rummen med balkong kan du sitta och njuta av dalen, soluppgången, höra stadens ljud och tuppen som galer...
Frukosten är enkel och mycket italiensk.
Det är bra service - dock talar merparten inte engelska.
Bra resa

Montopoli Valdarno som semester-destination

Sätt er in i området innan ankomst så att ni vet vad ni vill se. Personalen kan inte engelska så de kan inte förklara något.

Albergo Quattro Gigli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Albergo Quattro Gigli
Trippelrum Giglio med balkong mot dalen
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra!

Montopoli Valdarno som semester-destination

Albergo Quattro Gigli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Albergo Quattro Gigli
Trippelrum Giglio med balkong mot dalen

Dåligt tryck i dusch
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Genuint italienskt

Bodde 2 nätter på detta charmiga ställe med balkong mot dalen i oktober. Vacker & lantlig miljö runtomkring. Hotellet har en själ och rummen har en gammaldags italiensk inredning som är rustik och enkel. Trevlig personal, restaurang i källare på huset som håller hög klass. Vi var mycket nöjda.

Montopoli Valdarno som semester-destination

Byn Montopoli Valdarno är liten och charmig och ligger strategiskt bra till för att utforska området runtomkring. Vi hade hyrbil och körde runt till små byar som vi tidigare ej besökt.

Albergo Quattro Gigli
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Albergo Quattro Gigli
Dubbelrum Giglio med balkong mot dalen
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Ej öppen i oktober
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Nästa sida
 
search map