Hotell i Montopoli Valdarno i Toscana

Albergo Quattro Gigli

Exempel på rum av typen Giglio
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet är i en kategori för sig själv. Inget annat hotell som vi känner till kan konkurrera med detta hotell när det gäller atmosfär och förmedling av det autentiska Toscana. Från det ögonblick man går in genom dörren så är det som om man kliver in i en annan tid och värld.

Den fina utgångspunkten geografiskt

Vi befinner oss mitt i den charmerande medeltidsbyn Montopoli Valdarno halvvägs mellan Florens och Pisa. En liten by som består av smala gator, gamla byggnader, en handfull cafeér och en välsorterad delikatessbutik (det finns även en tågstation ca. 3 km bort i San Romano). Familjen Puccioni har sedan 1930 drivit hotellet som ligger i ett gammalt rådhus från 1400-talet. Luigi står varje dag i receptionen och hälsar gästerna välkomna med ett varmt leende medans hans fru Fulvia står i köket och tillagar den goda mat som serveras i restaurangen. Luigis mor hjälper även hon till i köket och Luigi själv ser till att allt flyter på i restaurangen på kvällarna. Här arrangeras matlagningskurser och att hitta ett annat ställe där man bättre kan lära sig om den toscanska matkulturen är nog svårt.

Läs mer om Albergo Quattro Gigli

Stämningsfull och välsmakande restaurang

Första gången du tar dig en tur runt hotellet kan man känna behov av att ha med sig en karta då hotellet är en stor men trevlig och charmig labyrint. Själva restaurangen är uppdelad i olika rum i det som en gång var rådhusets magasin och här serveras praktfulla toscanska rätter i varma och romantiska omgivningar. Vinlistan är lång och mycket fascinerande när det gäller toscanska viner som här är representerade av flaskor från de bästa vingårdarna och i många årgångar. OBS: Restaurangen håller stängt på måndagar. Det finns offentlig parkering få meter från hotellet.

Trädgård med både pool och utsikt

I hotellets ganska vildväxta trädgård som är fördelat på olika nivåer och med olika terrasser finner man en liten pool (7 x 4) med vattenmassage samt bord och stolar. Här kan man sitta och njuta av utsiken över dalen, kanske med ett gott glas vin. Albergo Quattro Gigli har officiellt tre stjärnor men för oss är den mer värd på grund av dess enastående charm och personifiering av det äkta Toscana! Vad gör det då att endast eller eller två av de anställda kan tala engelska?

Antika möbler skapar atmosfär

Både de gemensamma utrymmen samt själva hotellrummen är välmöblerade med mestadels antika möbler och här får man en känsla av att tiden har stått still. Alla rum har eget badrum, aircondition, minibar, internet och TV. Superiorrummen är något större (20-25 m²) än standardrummen och så har vissa av dom en egen liten terrass, de kostar inte mer men ges främst till gäster som stannar i mer än några dagar.

Olika rumskategorier

Rummen har olika namn, men vi säljer dem även som ospecificerade, det vill säga de som endast heter t.ex dubbelrum kan bli Gelsomino eller Giglio. Sedan kan du så klart även välja antingen den ena eller den andra.

Gelsomino
- Rummen Gelsomino vänder ut mot dalen. De är utrustade med aircondition, satellit-TV, förvaringsbox, minibar (mineralvatten är inkluderat i priset medan man betalar för övrig dryck), wi-fi samt privat badrum med toalett, dusch och hårtork. Frukosten i form av buffé serveras i den gemensamma matsalen.
Giglio
Rummen har privat balkong och vänder mot dalen. Det finns endast 6 av dessa rum och de är utrustade med aircondition, satellit-TV, förvaringsbox, minibar (allting gratis), wi-fi samt privat badrum med toalett, dusch, hårtork och gratis badartiklar. Frukosten serveras antingen på rummet (gratis) eller i den privata salongen i hotellets understa våningsplan, eller i form av buffé i den gemensamma frukostmatsalen. Två av dessa rum har plats för en extra säng.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Albergo Quattro Gigli

Läs personliga omdömen av Albergo Quattro Gigli som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Albergo Quattro Gigli. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 50 omdömen från Albergo Quattro Gigli

Liten pärla till hotell

Hade 5 underbara dagar på hotellet. Litet trevligt och lugnt hotell. Rejält stort och rent rum med balkong med en fantastisk utsikt över dalen. Mycket vänlig och hjälpsam personal.
Fantastisk restaurang på hotellet med mycket rimliga priser. Bra serveringspersonal som var bra på engelska. Maten var en upplevelse i sig. Doften och smaken på maten var perfekt kombinerad med en storslagen utsikt. Sen kan man inte begära mer av Toscana.Läs mer

Toscana i orginal!

Ett charmigt boende i Toscansk orginal med 1000 åriga vingslag och en förstklassig personal och mat.Kan inte vara bättre !

Läs mer

Bedömning av Albergo Quattro Gigli

Läs mer

Bedömning av Albergo Quattro Gigli

Läs mer

Genuint samhälle

Litet familjärt hotell med bra rum och trevlig personal.

Läs mer

Fint hotell i lugna omgivningar och med mycket vacker utsikt

Ett fint litet hotell med en fantastisk restaurang. Personalen var rar och tillmötesgående och vi upplevde en mycket fin service under hela vårt besök.
Staden var lugn och autentisk och utan några krims-krams-butiker. Man kunde sitta på caféet och njuta av den lugna landsortsstämningen.

Läs mer
 
search map