Agriturismo i Monticiano i Toscana

Poggio al Palio

 
Poggio al Palio är inte tillgänglig i dagsläget
Poggio al Palio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monticiano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På kullarna 25 km söder om Siena på vägen mot de härliga badstränderna ligger den gamla gården Podere Troscino. Gården blev renoverad och uppdelad i lägenheter för bara några få år sedan och uthyres på veckobasis.

De fyra byggnaderna som utgör gården ligger fridfullt i skogen en bit från den landsväg som förbinder Siena med Grosseto. Olivträd och gräs områden präglar området runt omkring de två största byggnaderna och är ett perfekt ställe för barn att leka fritt då man är långt borta från all trafik.

Läs mer om Poggio al Palio

Lägenheterna är bra möblerade och man gläds över små detaljer som riktiga vinglas (konstigt nog sällsynt i italienska semesterbostäder), härliga trädgårdsmöbler i smedjejärn och stenmosaik, bra kök med diskmaskin (bortsett från Oca och Istrice) osv. Poolen är på 16 x 8 meter, också finns det även en på 4 meter i diameter och ett djup på 70 cm.

Hela gården är mycket välskött vilket beror mycket på det unga par som bor på och driver stället. De sista 1200 meterna från landsvägen går via en grusväg igenom skogen. Närmaste restaurang ligger längs med landsvägen 2,3 km från gården. Vill man äta riktigt gott bör man köra de 5 km till landsbyn Tocchi som bjuder på en högklassig restaurang.

Läs om lägenheterna på Poggio al Palio

Dölj texten
 
 
search map