Villa i Monticiano i Toscana

Il Fontanino

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Monticiano ingår inte i en klassisk rundresa i Toscana. Här finner du inte de stora turistbussarna, massor av butiker med souvenirer och gårdarna i området tar inte alla emot övernattande turister. Monticiano är en outforskad och fridfull plats att tillbringa semestern på - när det äkta Toscana ska upplevas.

Idyllisk medeltidsstad runt hörnet

Den gamla stadsdelen i Monticiano kan nås via en liten stig genom dalen, men man kan även kör dit. I staden finns två restauranger, en litet supermarket, en bankomat, ett café och en offentlig pool som vi inte vet exakta öppettider för. Som regel är poolen öppen under juli och augusti men vi kan inte lova detta. Huset är en bra utgångspunkt för att utforska det spännande området.

Läs mer om Il Fontanino

Tvårumshus med 2/3 sovplatser:
- Huset består av uppehållsrum med kök (spis med 4 kokplattor, ugn och "svensk" kaffekokare) och bäddsoffa med en sovplats (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. I uppehållsrummet finns det även TV och öppenspis. Härifrån kommer man ut till husets terrass med bord och stolar. Det finns dessutom grill och tvättrum med tvättmaskin och strykjärn / strykbräda.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Il Fontanino

Läs personliga omdömen av Il Fontanino som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Il Fontanino. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 11 omdömen från Il Fontanino

Återigen en fantastisk vistelse i vackra omgivningar

Vi brukar välja ett nytt ställe varje år, men läget m.m. gör att vi i år, åter igen, valde 14 dagar på Il Fontanino.
Där finns sevärdheter och naturupplevelser i alla riktningar, så på en semester för två med hund är detta perfekt - vandringsleder precis runt hörnet eller i naturreservatet 10 minuter bort. Bad i floden eller mysa på den flotta terrassen med utsikt över den vackra medeltidsstaden.

Huset var skinande rent vid vår ankomst och köket samt den externa byggnaden med tvättmaskin uppfyllde alla praktiska behov för en semester. Sergio och hans familj står alltid redo och ser till att man har det bra och att allt fungerar.

Läs mer

Praktfullt

Härligt hus till 2 med allt som behövs. Vi ankom tidigt, och ägarinnan Lisa kom strax därpå. Ägarna såg vi annars inte så mycket av, mer än när deposition och turistskatt skulle betalas. Vid avresa låste vi bara dörren och lade nyckeln innanför. Härlig flaska vitt vin och spaghetti som välkomst. Huset ligger i skuggan från eftermiddag på grund av träd på solnedgångssidan. Vi var där i slutat av augusti, då det var härligt varmt, så för oss passade bra att huset inte var alltför varmt. Men man ska ha det i bakhuvudet, om man gärna vill ha kvällssol på terrassen. Sängen, är i för dåligt skick för vår smak.
Staden, Monticiano, kan man nå till fots på tio minuter. Liten! Coop, där det mesta nödvändiga kan inhandlas, är stängd på söndagar och har siesta mellan 12:45 och 16:30. Glasskiosken har stängt på måndagen. Vinbaren, Benedotto har alltid öppet till 20-21 beroende på kunder - måste besökas varje dag! :) Pizza fick vi aldrig smaka, då Albergo Da Vestro som skyltar med pizza, har en ugn som är i stycken. Men vår käre vinman på Benedotto sa att vi kunde köra till Scalvaia (9 km) och få pizza på La Capanna, vilket vi också gjorde. Vid sidan av "det gamla klostret" ligger också en härlig vinbar med lättare anrättningar och lokala viner. Besök stället, det är trevligt. Kör över korsningen, mot kyrkan, sväng till höger mot klostret.
Som vanligt med In-Italia, får man alltid det man läser och ser på hemsidan. Alltid bra!

Läs mer

Bra för 2 personer

Härligt övertäckt terrass med utsikt till Monticiano och soluppgången.
Huset har allt du behöver.
Härligt djurliv på grunden (rådjur och fåglar)

Läs mer

Bedömning av Il Fontanino

Läs mer

Bedömning av Il Fontanino

Läs mer

Bedömning av Il Fontanino

Läs mer
 
search map