Omdömen från Residence i Piastroni

 
Residence i Piastroni är inte tillgänglig i dagsläget
Residence i Piastroni är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monteverdi Marittimo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence i Piastroni

Läs personliga omdömen av Residence i Piastroni som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence i Piastroni. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Residence i Piastroni

Residence i Piastroni
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence i Piastroni
Lägenhet m. 2 sovrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Härligt fint semesterställe

Just återvänt efter en härlig familjesemester i Montre Marittimo och solbränna på kinderna.
Platsen rekommenderas och vi kommer gärna igen ...

Det är dock inte möjligt att köpa lunch på plats, som skulle ha varit ett plus för oss

Monteverdi Marittimo som semester-destination

Residence i Piastroni
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence i Piastroni
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (i annexet)
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (vid poolen)
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (1:a vån. i annexet)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

ojämn
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 7 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence i Piastroni

Ett trevligt ställe med fint gångavstånd till stan.

Monteverdi Marittimo som semester-destination

Residence i Piastroni
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence i Piastroni
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (1:a vån. i annexet)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Perfekt ställe men långt ifrån en perfekt start

På vår bekräftelse stod att vi kunde checka in kl 16.00-19.00. Vi anländer trötta kl 16.15 och ser fram emot att få tillgång till vår lägenhet och ungarna till poolen. Vi får veta att vår lägenhet inte är redo än och kommer att vara klar först ca en timme senare. Kl 18.00 frågar jag på nytt och blir bemött med en sur min och beskedet att den ännu inte är klar. Folk ska checka ut kl 10.00 och det innebär att det finns sex timmar till städning. Jag blir arg. Vi får vår lägenhet kl 19.15. Långt ifrån en bra start på en semester.
Bortsett från en trist start är det ett härligt ställe med trevliga städer i närheten. Inte särskilt många turister och det är toppen.

Residence i Piastroni
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence i Piastroni
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (vid poolen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Service på hög nivå i toskanska skogar och berg

Piastroni ligger i en stor skog på ett berg cirka 450 meter över havet. Servicen håller högsta nivå och det är tyst, rofyllt och barnvänligt.
Det är inte Toscana som i Chianto Classico, man bor nämligen på toppen av ett litet berg i en stor skog. Det finns inte många öppna vingårdar eller olivlundar i grannskapet. Det är rent, prydligt, lugnt och stilla.
Området lämpar sig fint för cykelturister som gärna vill färdas i bergen, eller för familjer som gärna vill ha lugna och fina omgivningar.
När man ska på sightseeing till exempelvis Pisa; Florens, Volterra, San Gimignano eller Sienna så blir det bergskörning, och man får bara ställa in sig på att det tar längre tid.
Man befinner sig rätt avsides, och det kan bland annat märkas på internethastigheten som inte är tillräcklig.

Rekommendationer till andra gäster

Piastronis egen restaurang svarade för några av de bästa matupplevelse vi hade i Toscana och i Rom. Lite höga priser.

Residence i Piastroni
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence i Piastroni
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (1:a vån. i annexet)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Lugn och ro! Långt från allting, kanske för långt?

Härligt lugnt ställe. Det ligger lite avsides och man ska vara beredd på att köra en del på mindre vägar för att ta sig till och från. Vi var där under en mycket varm period, därför var det något ansträngande att det inte fanns aircondition i bostäderna. Residenset är inrättat på ett sätt som gör det svårt att "vara sig själv" på de tillhörande terrasserna.

Rekommendationer till andra gäster

Bostäderna är utrustade med osedvanligt stort kylskåp, så ni kan lugnt göra ordentliga inköp innan ni snirklar er upp till stället.
Fina områden för landsvägscykling, mycket få bilar och många spännande små vägar.
Just nu bygger de ytterligare bostäder, tänkta att stå klara till sommaren 2016. Det blir riktigt bra, hoppas att de har aircondition.

Residence i Piastroni
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence i Piastroni
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (i annexet)

Det var en varm period, så luftkonditionering hade varit att föredra.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Vid poolen och receptionen, "sedvanlig" svajig kvalitet.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence i Piastroni

vackert område och god standard på faciliteterna. Lägenheten kunde varit bättre utrustad till sex personer. Vi hade 36 grader och det blev ganska varmt om natten. Lägenheten skulle ha haft aircondition.

Rekommendationer till andra gäster

Det fungerar bra att resa med buss i området. Det kan dock vara en fördel att ha en egen bil Mysig liten landsby i närheten och för de som önskar bada i sjön så finns det goda möjligheter att göra det 30 minuters resa bort.

Residence i Piastroni
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence i Piastroni
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (1:a vån. i annexet)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence i Piastroni

Residence i Piastroni
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence i Piastroni
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (vid poolen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Större resort-aktigt turistställe som saknar charm

Detta lovade lite mer än vad det kunde hålla. Kom från en fantastisk vistelse i Umbrien till denna något resort-aktiga vistelse. Med mycket stök och stoj, och med grannar väldigt tätt inpå, blev det inte mycket till privatliv. Att vi bodde direkt mittemot receptionen, där alla som anlände parkerade, gjorde inte saken bättre.
Första natten höll tre polska familjer oss vakna till kl 2.30. Familjerna bodde på tre olika ställen och anlände vid ettiden på natten. Sedan drog de runt med sitt bagage och trampade runt på på gruset alldeles utanför sovrumsfönstret. Då var det nästan att vi packade ihop och vände skutan hemåt. Eftersom det inte var ett ordentligt stenhus och temperaturen låg på över 30 grader om natten var det nästan outhärdligt att sova i lägenheten. Dåligt placerad lägenhet då våra grannar skulle passera över vår lilla terrass varje gång de skulle förbi. Och det skulle de typ 40-50 gånger per dygn när de skulle över till någon av de andra polska familjerna och hämta något. Kunde man inte ha placerat dem vid sidan om varandra?
Bad i poolen med obligatorisk badmössa avskräckte våra pojkar (12 och 15) från att intressera sig för poolen de första fyra dagarna. Inga vinglas, ingen kökshandduk och skralt med redskap. Fullt med folk i poolen, så man hade inte mycket plats när man skulle bada. Mycket avgränsat av träd, vilket tyvärr gjorde att man knappt såg att man bodde uppe på berget, men också att det inte fläktade vilket fick de 35 graderna att kännas extra varma. Trädgård var utlovad, men hade 1,5 gånger 3 meter med singel, där ett bord nätt och jämnt kunde stå.

Rekommendationer till andra gäster

Vi valde stället för att vara på ett agriturismo, men samtidigt också nära havet så att vi kunde bada där några dagar. Vi kan särskilt rekommendera stranden strax söder om San Vicenzo, där den inte är reserverad för semestercentra. Härlig sandstrand. Därutöver är även Volterra ett måste (1 timme med bil). Annars är det lite långt till andra spännande städer. Mycket långt till inköpsmöjligheter. Närmaste ställe är mot Aurelia (30 min körning mot kusten). Annars handlade vi inne i Volterra och vid San Vicenzo i samband med våra utflykter. Fin butik i Monteverdi Marritimo med vildsvinskorv, ostar etc

Residence i Piastroni
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence i Piastroni
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (1:a vån. i annexet)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence i Piastroni

Rekommendationen är nog lite präglat av att vi ankom från ett ställe i Toscana som var något av ett paradis...
Platsen är bra för den som vill ha lugn och ro, slappna av och njuta tillsammans med familjen. Det ligger en liten stad i närheten, där man nästan känner att tiden står still (vilket vi verkligen njöt av), men har man behov av många butiker och inköpsmöjligheter ska man vara inställd på att köra en bit.
Personalen på plats var tillmötesgående och hjälpsamma.

Residence i Piastroni
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence i Piastroni
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (vid poolen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Nyttjade inte.
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Det var dagar då vattnet inte var rengjort.
Restaurang

Nyttjade inte
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 
search map