Semesterbostad i Monteverdi Marittimo i Toscana

Residence i Piastroni

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ifall du en dag skulle vakna upp på I Piastroni utan att veta hur du kommit hit skulle du nog anta att den omkringliggande skogen var enorm, och att du skulle köra långt för att finna närmaste stad. Så är inte fallet...

Fin pool med barnområde och goda fina facilieter

För ifall det var så, skulle det inte vara en stor skada, så länge du inte tänkt ta på discotek på kvällen. Här finns en stor pool på 20 x 9 meter med barnområde samt matställe som serverar traditionella toscanska rätter från landet ledsagat av ett fint urval av viner. Stället erbjuder även tvättrum med tvättmaskin och torktumlare mot betalning. Man kan även ha kontakt med omvärlden under sin vistelse samtidigt som man njuter av de omkringliggande sluttningarna vid solnedgången då det finns wi-fi på stället. Skulle allt detta inte vara bra nog kan man hyra mountainbikes eller slappa i det lilla wellness-center med bastu och turkiskt bad som ligger i anslutning till poolen.

Läs mer om Residence i Piastroni

Utmärkt placering i fridfulla omgivningar

Detta fridfulla ställe ligger endast 500 meter från Monteverdi Marittimos historiska centrum, där man bl.a. finner ytterliggare en restaurang (nämnd i flera matguider) samt ett café och inköpsmöjligheter. Vi rekommenderar dock att man har tillgång till bil under sin vistelse då de offentliga transporter är sparsamma, och utan bil kan man inte riktigt ta sig runt effektivt till bl.a. ständerna (ca. 30 min i bil) eller de många spännande städerna som t.ex. Volterra (ca. 50 km), San Gimignano (ca. 60 km) och Siena (ca. 80 km).

Smakfullt inredda lägenheter

Alla lägenheter är smakfullt inredda och utrustade med satellit-TV och telefon - men det finns även mobiltäckning på stället. Lägenheterna ligger antingen i huvudbyggnaden där det finns reception och restaurang, eller i annexet som ligger precis till vänster för receptionen. Vidare finns det två mindre block vid poolen där man finner trerumslägenheter längs poolens kortsidor. Det finns grillplats där man dock bör medtaga egen kol. Har man med egen grill får man lov att grilla vid sin bokade lägenhet.

Lägenheterna på Residence i Piastroni

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (1:a vån. i huvudbyggnaden)

Lägenheterna ligger alla på första våningen i huvudbyggnaden. De består av allrum med kokvrå (2 koplattor) samt matplats och dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (i annexet)

Det finns två tvårumslägenheter som ligger i annexet sidan om huvudbyggnaden. De ligger båda på första våningen och har egen terrass vid ingången. De består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå (5 koplattor och ugn) med diskmaskin, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (1:a vån. i annexet)

Det finns 8 trerumslägenheter som ligger i annexet sidan om huvudbyggnaden. De har alla egen terrass vid ingången och är fördelade på två våningsplan. De består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå (5 koplattor och ugn) med diskmaskin, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och två badrum med toalett och dusch - ett badrum per våningsplan.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Agriturismo Poggio Corbello

Massa Marittima, Toscana

Rekommendationer till dig

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Poggio del Melograno

Montecatini Val di Cecina

Villa Buoninsegna

Rapolano Terme

search map