Hotell i Monteverdi Marittimo i Toscana

Relais i Piastroni

 
Relais i Piastroni är inte tillgänglig i dagsläget
Relais i Piastroni är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monteverdi Marittimo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Relais i Piastroni ligger knappt 500 meter från medeltidsstaden Monteverdi Marittimo mitt i mellan Toscanas bästa sandstränder och de klassiska böljande kullarna vid Volterra, San Gimignano och Siena.

Lugn placering nära liten stad

Man kan inte ana att staden ligger så nära som den gör då tillvaron är lugn då det är tal om en förhållandevis liten stad, vilket även visar sig i trafiken som är behaglig. Inne i stan finner man en känd restaurang, men man kan "nöja sig" med hotellets egen restaurang som serverar traditionell mat, fint serverad. En ordentlig vinlista saknas heller inte. Ägarna är till största delen representerade av deras son, som har valt att avsluta sin tidigare karriär som möbelrepresentant för att istället arbeta här som värd och servitör i restaurangen - inte minst pga hans kärlek till mat och vin! Restaurangen är öppen både till lunch och middag, och man kan äta utomhus så länge vädret och årstiden tillåter det; det finns nämligen en fin terrass med utsikt över poolen och de gröna skogarna.

Läs mer om Relais i Piastroni

Pool och wellness

Poolen är ganska stor och erbjuder även barnområde med grunt vatten. Dock används poolen även av gästerna som bor i lägenheterna i residensdelen. Vid poolen - faktiskt under restaurangens terrass - finner man ett litet wellnesscenter med bastu och turkiskt bad, där man även kan boka tid för massage. Då centrat inte är så stort öppnas det endast mot förfrågan och endast för ett par åt gången.

Rymliga rum med bl.a. aircondition

Rummen är fint möblerade med god plats. Badrummen har alla stor dusch samt hårtork. Rummen är vidare utrustade med aircondition, satellit-TV, minibar och - mot betalning - wi-fi. Alla rum vänder antingen mot poolen eller skogen. Få rum har plats för extra säng. Tre av rummen ligger på första våningen och har utgång till egen terrass samt plats för tre eller fyra gäster på varje. Dessutom finns det gott om plats i trädgården och vid poolen för att njuta av tillvaron med ett gott glas vin i handen eller en kall öl.

Dölj texten
 
 
search map