Villa i Monteverdi Marittimo i Toscana

Locanda della Fonte

 
Locanda della Fonte är inte tillgänglig i dagsläget
Locanda della Fonte är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monteverdi Marittimo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna lilla sobra och eleganta villa ligger strax utanför medeltidstaden Monteverdi Marittimo, faktiskt endast 1,4 km från staden så det är inga problem att promenera fram och tillbaka. I staden finns det två matställe, det ena välrekommenderat.

Sandra och Gianni inredde huset i 2009 efter att ha totalrenoverat hela villan från topp till botten. Man rev den gamla byggnaden och byggde upp villan på nytt i nya, mycket ljusa färger. Rummen är verkligen fulla av ljus och färgerna är i vita ljusa och pastellfärger. Idag använder Sandra och Gianni till och från ett litet hus på området som sommarhus men de använder inte poolen som är helt reserverad för villans gäster.

Läs mer om Locanda della Fonte

Här finner man lugn och ro och inget förstör idyllen vid den 10 x 5 meter stora poolen varifrån man även har en fin utsikt över dalen. Trädgården är helt inhägnad och det samma gäller poolen så även barnfamiljer med små barn kan få lugn och ro i de avkopplande omgivningarna. Dessutom är villan utrustad med aircondition samt TV i ett av uppehållsrummen. Villan framstår som ytterst inbjudande för avkoppling i fridfulla omgivningar.

Villa med 12 sovplatser:
- Villan är på ca. 240 m² och är fördelad på två våningar. På första våningen finner man en stor entré med ett vardagsrum med öppen spis och matsal. Ett litet rum kan fungera som ett läsrum eller TV-rum förutom att vara en genomgång till två av rummen. Köket är välutrustat med diskmaskin, tvättmaskin, mikrovågsugn, svensk kaffebryggare, spis med ugn och givetvis kyl och frys - från köket har man tillgång till en övertäckt terrass på ca. 45 m². På denna våning finns även fyra sovrum med dubbelsäng och privat badrum till varje rum med toalett och dusch (med draperi) samt ytterliggare en gästtoalett för gemensamt bruk. I ett av dessa rum finns det plats för en extra säng.
En invändig trappa leder till andra våningen där det finns ytterligare två sovrum med dubbelsäng och privat badrum med toalett och dusch (med draperi). Ett av rummen har utgång till en stor terrass på ca. 14 m² med utsikt över poolen och landskapet, medan det andra rummet är rymligare och har plats för en extra säng. Tre av sovrummen - de två på andra våningen och rummet under terrassen är desstom utrustade med aircondition.

Notera: När villan uthyres till 8 (eller färre) personer får man inte tillgång till rummen på andra våningen.

Dölj texten
 
 
search map