Omdömen från Borgo il Massera

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Borgo il Massera

Läs personliga omdömen av Borgo il Massera som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Borgo il Massera. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Borgo il Massera

Monteverdi Marittimo som semester-destination

Borgo il Massera
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Borgo il Massera
Huset Villa Limone med 6 + 3 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 6 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Borgo il Massera

Monteverdi Marittimo som semester-destination

Borgo il Massera
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Borgo il Massera
Hela gården med 18 + 7 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 8 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Isolerat och det saknades air-condition

I beskrivningen av stället stod det att det låg centralt och nära flera spännande städer, men vi upplevde det som att det låg väldigt isolerat och långt ifrån det mesta, t ex inköpsmöjligheter och större städer.
Poolen var riktigt fin och den lilla byn som låg i närheten var jättemysig samt att värdfamiljen var vänlig. Tyvärr så det inte air-condition i huset, så det var olidligt varm när an skulle lägga sig till att sova, i de ganska obekväma bäddsofforna.

Monteverdi Marittimo som semester-destination

In-Italias kommentar

Hej Stine, tack för dina synpunkter. Borgo il Massera ligger som vi beskriver inbäddat bland kullarna en bit från kusten ca 30 km. Du har flera sevärda städer och byar inom lagom dagsetapper och till pittoreska Volterra är det ca 46 km. Gällande aricondition så är detta inget vi utlovat. Vi hoppas att ni trots allt haft en skön och avkopplande semester i fantastiska Toscana. Mvh Marie

Borgo il Massera
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Borgo il Massera
Tvårumslägenhet Pero med 4 + 1 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Familjesemester

Vi hade hyrt hela gården, vilket var helt idealiskt.

När vi kom fram togs vi emot av Il Borgos kvinnliga ägare och hennes son, som kunde engelska.
Vi möttes av hembakad kaka till alla 25 så vi kände oss mycket välkomna.

Vid avresan kom ägarparet och det var lite mer komplicerat eftersom de inte talar engelska.

Rekommendationer till andra gäster

När man bor på Borgo II Massera kan man inom rimlig tid nå havet i Piombino, medeltidsbyn San Gimignano, Sienna, Volterra, Lucca, Pisa och så vidare. Det är bara att väjla.

Man ska självklart inte glömma bort staden man bor vid. I Monteverdi Marittimo ligger en fantastisk butik som, som inte ser mycket ut för världen men när man går in i den upptäcker man att där ryms både vildsvin, skinka, ost, vin, frukt och pasta

Borgo il Massera
Rent och fint
Gästvänlighet

Vi hade hyrt hela gården och värdarna bodde inte i närheten, men generellt är italienarna mycket gästfria.
Placering

Vi var en familj på 25 personer mellan 1½ och 70 år, och läget kunde inte vara bättre
 
Själva boendet på Borgo il Massera
Hela gården med 18 + 7 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Det var mycket dålig täckning på internet och telefoner
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2015
Antal resande 16 Vuxna, 9 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fina yttre förhållanden men lite sämre inre

Beläget i en gryta bakom Colline Metallifere - det är varmt när det är varmt! Avstånd till kuststäder och inköp är längre än förväntat. Förhållandena är fina, poolen är ren och fint utrustad. De två lägenheterna Fico och Pero besväras i gengäld en del av lukt från fuktskada under vasken i köket, värst i Fico. I båda lägenheterna har kylskåpet svårt att klara sommarvärmen och kom aldrig under 10 grader. Båda lägenheterna är fint inrättade och det stora gemensamma matrummet i mitten av byggnaden är härligt till gemensamma måltider.

Borgo il Massera
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Borgo il Massera
Tvårumslägenheten Fico med 4 + 1 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Borgo il Massera

Borgo il Massera
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Borgo il Massera
Huset Villa Limone med 6 + 3 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2015
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Lugn och ro och härlig pool

Vi hade en underbar vistelse. Riktigt fint inrett hus med bra plats och fint utrustat kök.
Enda lilla minus var att badrummet var rätt slitet och hade fuktskador i duschnichen/dörren. Men absolut inte så mycket att det förstörde vårt positiva intryck.
Fin mottagning av gulliga värdar med bra information om lokalområdet osv.

Rekommendationer till andra gäster

Där ligger ett fint, riktigt stort nytt supermarked i Venturina(Conad)

Borgo il Massera
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Borgo il Massera
Huset Villa Limone med 6 + 3 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig semester i fredliga omgivningar

Vi bodde 4 personer i Limone-huset, så det fanns gott om plats. Vi använde endast de två sovrummen. Det tredje rummet hade en otrevlig lukt. Utomhusområdet med poolen var perfekt. Man skall vara uppmärksam på att Borgo il Massera ligger langt från allt. Men är man till lugn och ro är stället helt perfekt.

Borgo il Massera
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Borgo il Massera
Huset Villa Limone med 6 + 3 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Borgo il Massera

Borgo il Massera
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Borgo il Massera
Hela gården med 18 + 7 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 12 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Förväntningarna infriades INTE.

Vi hade en veckas semester på Borgo il Massera men var mycket besvikna över standarden. Efter beskrivningen av ett vackert och nyrenoverat ställe hade vi höga förväntningar. Men lägenhetens kök/vardagsrum - som också fungerade som sovplats - luktade av mögel. Lägenheten var mycket sparsamt utrustad och det var inte möjligt att se ugnens inställningar på grund av slitage. Bäddsoffan i köket/vardagsrummet var inte ägnat till säng, då fjädrarna kunde märkas genom madrassen.
Det var orent i lägenheten och skåpen var inte städade. Det saknades hyllor, så det var inte möjligt att packa ur.
Området utanför lägenheten luktade ofta av kloak, och möblemanget var bord + bänkar utan ryggstöd. Det fanns dock också 4 plaststolar, men inget bord till dessa.
Själva huset var placerat djupt nere i ett stort "hål" det var dock ingen utsikt över huvudtaget. Tillköpt internet fungerade inte i huset, så när det var behov för kontakt via internet eller telefon var vi tvungna att vara utanför huset.
Vi tvingades köra tidigt fredag morgon och därför fick ägaren komma och lämna deposit före lördag. Det var det stor ovilja till, och först tå vi hade hotat med att kontakta In-Italia blev saken löst.
Mycket oflexibla ägare.
Vi ger stället 1 stjärna pga ren och härlig pool - men vi kan absolut inte rekommendera stället.

Borgo il Massera
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Borgo il Massera
Tvårumslägenheten Fico med 4 + 1 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Villa Fraggina

Volterra, Toscana

Borgo del Silenzio

Lajatico, Toscana

Rekommendationer till dig

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map