Agriturismo i Monteverdi Marittimo i Toscana

Borgo il Massera

Borgo Il Massera sett från luften
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Inbäddat bland de frodiga kullarna en bit från kusten och de små sköna städerna Castagneto Carducci och Bolgheri ligger Borgo il Massera i fridfulla omgivningar. Detta är platsen för dig som verkligen vill komma ner i varv och bara få njuta av livet och tillvaron. Dessutom har du härifrån ett strategiskt läge till att utforska några av Toscanas mest älskade sevärdheter. Vad sägs om städer som Pisa, Siena och Florens? Eller San Gimignano, Volterra och Pienza? Det är bara att välja och vraka bland regionens medeltida byar och städer.

Skön pool och gott om plats för alla

Borgo il Massera består av ett par byggnader och de gamla lanthusen har på senare år blivit renoverade och rymmer nu fyra rustikt inredda lägenheter, varav den ena ligger i ett självständigt hus. Även de yngsta gästerna trivs bra här då de kan leka av sig på gräsmattorna eller i skogen intill. Här i skogen rinner dessutom en liten bäck vars damm bildar en naturlig pool som säkert är kallare än vattnet i poolen, men där du kan få dig ett uppfriskande dopp om du vill.

Annars är det mest poolen (6x12 m) som lockar med sin tillhörande terrass där du antingen kan lapa sol direkt under solens strålar eller hålla dig under parasollets skugga med någon bra lektyr och något gott att dricka.

Läs mer om Borgo il Massera

Du kan även ta dig ett dopp i havet

Det fina med Borgo il Massera är läget nära den toskanska kusten och de fina stränderna borta vid San Vincenzo och Marina di Castagneto Carducci, som ligger endast ca 30 km bort. Här, ute vid kusten, kan du frossa i fisk och skaldjur och riktigt känna av kuststädernas glada "sommarpuls". Åker du däremot inåt landet kan du välja och vraka mellan lokala specialiteter som du kan njuta av i medeltida miljö. Är du en vinfantast kan du sätta dig i bilen och köra upp till det vackra Chiantiområdet där vinrankorna trängs i perfekta rader. Stanna då gärna till i Greve in Chianti för en bit mat och besök någon av stadens vinkällare där du säkerligen hittar just din favorit bland de tusentals flaskor som finns på hyllorna.

Men det är inte bara kulturella sevärdheter du kan ägna dig åt, för du befinner dig trots allt på landet, omgiven av gröna kullar och skog som lockar till sköna promenader eller cykelturer. Cykel kan du hyra i den lilla staden Monteverdi Marittimo ligger ca. 6 km bort. Här har du även restaurang, bar, bank och en liten mataffär.

Du bor i komfortabla lägenheter

Lägenheterna är rymliga och har alla tillgång till TV, kök med fyra gasplattor samt ugn och kylskåp med frysbox, utomhusområden med bord och stolar. Här finns även tvättmaskin för gemensamt bruk. Det finns totalt fyra lägenheter och om du reser med familj eller vänner har du möjlighet att hyra dem alla och då samtidigt få privat tillgång till poolen.

Lägenheterna på Borgo il Massera

Tvårumslägenhet Ulva med 2 + 2 sovplatser

är på ca. 40 m² och består av ett uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng och badrum/toalett. Det är möjligt att sätta in en extrasäng i sovrummet såväl som i uppehållsrummet. Huset har prviat uteplats med bord och stolar.

Tvårumslägenhet Pero med 4 + 1 sovplatser

är på ca. 65 m² och är fördelat på två våningar. På första våningen har du ett uppehållsrum med kök och dubbel bäddsoffa samt badrum med toalett och dusch. På andra våningen finns ett sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och badkar. Det är möjligt att sätta in en extrasäng i sovrummet. Huset har en privat uteplats (altan) med bord och stolar.

Trerumslägenheten Fico med 4 + 3 sovplatser

är på ca. 65 m² och är fördelat på två våningar. På första våningen finns ett uppehållsrum med kök och dubbel bäddsoffa samt badrum med toalett och dusch. På andra våningen finns ett sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och badkar. Det är möjligt att sätta in en extrasäng i sovrummet. Huset har en privat uteplats med bord och stolar på en stor altan.

Huset Villa Limone med 6 + 3 sovplatser

är på ca. 80 m² och fördelad på 2 våningar. På första våningen finns ett uppehållsrum med kokvrå, två sovrum av vilka det ena har dubbelsäng och det andra en "smal" dubblesäng (140 cm bred) samt ett badrum med toalett och dusch, plus en toalett i det ena sovrummet. På andra våningen - i det lilla tornet - finns ett sovrum med "smal" dubbelsäng (140 cm bred) och ett badrum samt utgång till balkong. I detta rum är det möjligt att sätta in en extra säng. Likaledes är det mot betalning möjligt att använda den dubbla bäddsoffan som finns i uppehållsrummet. Huset har privat terrass med bord och stolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Borgo del Silenzio

Lajatico, Toscana

Golfo del Sole

Follonica, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Gisella

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Villa Brezza di Mare

Scafa Alta, Sicilien

La Casa delle Sorelle

Castelbuono, Sicilien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Il Pozzo

Capolona

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

search map