Hotell i Montevarchi i Toscana

Villa Sassolini

 
Villa Sassolini är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Sassolini är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montevarchi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Sassolini ligger i den stillsamma lilla byn Moncioni, som ligger ca 529 m ö h, vilket gör att du härifrån har fin vy över landskapet. Det bor endast ett par hundra invånare här och själva byn har inte så mycket att erbjuda, men så har du inte mer än 8 km till Cavriglia där du har både bar, mataffär och restaurang. Du som väljer detta boende gör det för att koppla av, bo bra, äta gott och ha en bra utgångspunkt till att upptäcka den del av Toscana.

Traditionellt i toskansk anda


Villa Sassolini är ett fint och välskött stenhus där man lagt möda på att få till den rätta atmosfären. Sobra naturfärger och mjuka detaljer ger ett intimt och behagligt intryck. Här finns en restaurang som serverar traditionella rätter från regionen, men tillagade med lite extra finess och kockens nytänkande har gett dem en s.k kvalitetsstämpel. Maten kan du avnjuta utomhus intill poolen som på kvällarna blir extra stämningsfull när man tänder de levande ljusen på borden. Då känns det extra skönt och trevligt att få sitta under bar himmel.

In till poolen finns en bar där du kan beställa goda drinkar, och där man serverar lite lättare luncher. När, och om, du känner att det är dags att prova på ett annat kök, kan du bege dig till ett av våra andra hus, nämligen Fontebussi, som ligger ca 10 min bort med bil. Eller så väljer du någon restaurang i Cavriglia eller en av provinsens många trevliga agriturismo.

Läs mer om Villa Sassolini

Du kan variera dina dagar


På Villa Sassolini, som är som en oas finns ett fint, litet poolområde utrustat med solstolar, bord och stolar där du kan slå dig ner om solen blir allt för stark. Här kan du till fullo koppla av med en bok, spela spel och umgås. Hotellet har även ett litet SPA med bastu, turkiska badet och inomhuspool med jacuzzi.

Lite att tänka på är att restaurangen håller stängt onsdagar och söndagar. Baren har öppet alla dagar förutom söndag kvällar. Inträdet till SPA-avdelningen betalas på plats. På förfrågan hålls matlagningskurser, så hör med receptionen vad som krävs. Och slutligen att vi anser att detta boende passar par bättre och att bil krävs. Obs, villans maskot är en hund som heter Smog.

Behagliga rum med skön inredning


Här finns totalt tolv rum som är alla inredda med naturfärger som brunt, beigt, grått, olivgrönt och vitt och utan onödiga detaljer. Rummens möblering och utformning varierar och en del har vackra trägolv, stenväggar, synliga bjälkar och snedtak. Rummen är utrustade med aircondition, Wi-Fi, Sat-Tv, minibar, kassafack och hårtork. Classic-rummen ligger i separat byggnad.

Dölj texten
 
 
search map