Montevarchi, Toscana Prada Outlet – Lo Spaccio

 
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna Outlet ligger i den lilla byn Montevarchi ca. 31 km från Arezzo och ca. 50 km från Florens. I förhållande till andra outlets är denna specialiserad i bara ett märke – Prada.

Så om man älskar Prada, men ikke har råd till de dyra priserna i butikerna, är detta det rätta stället. Här rekommenderas att man kommer innan de öppnar kl. 9:30, eftersom köerna under dagen snabbt kan bli väldigt långa.

När man kommer får man ett nummer och medan man väntar på att det blir ens tur kan man slappa av i den bar/café som finns på stället. De rekommenderar dessutom att man inte väljer att shoppa i weekenden och på helgdagar då det är extra många människor dessa dagar.

Denna Outlet har öppet alla årets dagar men tidspunkten kan variera från dag till dag så det är klokt att ringa i förväg på följande nummer: +39 055 91 901.

Om man inte har egen bil under sin semester i Italien kan man mot betalning, allt efter var man uppehåller sig, bli hämtad och körd hem. Detta kan avtalas vid att ringa på det tidigare nämnda numret.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

Podere Varlunga

Borgo alla Collina

Agriturismo Flora

Chiusi della Verna

search map