Agriturismo i Montevarchi i Toscana

Paradiso di Sotto

 
Paradiso di Sotto är inte tillgänglig i dagsläget
Paradiso di Sotto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montevarchi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Spendera din semester i Toscana på underbara Paradiso di Sotto. Det är bäst att komma hit med bil, men du behöver inte köra överallt då du har en trevlig stad mindre än 20 minuters promenad bort och ännu närmre till de lokala butikerna.

Enorm sagolik trädgård med stor pool

Vackra Toscana med sina berg, kullar, konst, härliga stränder och mer, benämns ofta som ett semesterparadis. Montevarchis invånare kallar det däremot för ettParadiso främst eftersom mikroklimatet här gör att det är svalt under de varma månaderna och behagligt varmt under de kallare. I den stora parkliknande trädgården, har Massimilliano och Giorgia anlagt en stor pool eftersom då de båda har en passion för simning. Här finns fyra lägenheter och två hus som delar på en pool och trädgård, där barnen kan leka fritt medan du kopplar av i en av solstolarna.

Upp med kameran och in i bilen

De vackra landskapen och medeltidsstäderna i vindistriktet Chianti, ligger bara en kort bilresa bort och du kan köra upp och ner för kullar och dalar hela dagen mellan Gaione i Chianti, Colle Val d'Esa, se tornens stad San Gimignano, Greve i Chianti och köra vidare hela vägen till Sienna, som ligger knappt en timmes bilresa bort.

Radhus med privat terrass i trädgården

Endast två av de fyra radhusen är tillgängliga för uthyrning och ligger vid ingången till gården. Det finns även ett hus längre upp i backen, pa andra sidan poolen. De två radhusen är elegant inredda och välutrustade: det finns myggnät på fönstren så att du både kan få in frisk luft på kvällen och samtidigt hålla myggen ute. När det blir för varmt, kan du slå på luftkonditioneringen. Varje boende har även en platt-TV och Wi-Fi, en tvättmaskin och diskmaskin, samt en privat täckt terrass med en trädgård, bord och stolar.

Lägenheterna på Paradiso di Sotto

3-rumslögenhet Michelangelo- 4 sovplatser (1:a eller 2:a vån med terrass)

Radhus Michelangelo har en egen ingång från trädgården (ingång nr. 2 när du kommer från poolen) och är ca 70 m² på två våningar. Bottenvåningen innehåller ett vardagsrum med satellit-TV, en soffa och ett välutrustat kök (med 4 brännare spis, ugn, kylskåp och diskmaskin), ett badrum med toalett, bidé och dusch och tvättmaskin. Från vardagsrummet har du tillgång till en privat terrass med bord och stolar ute på gräsmattan med ett valnötsträd. En trappa leder till övervåningen där du hittar ett sovrum med dubbelsäng och en extrasäng och ett sovrum med två enkelsängar.

3-rumslägenhet Masaccio- 4 sängar (1:a våningen med terrass)

Radhus Masaccio har en separat ingång från trädgården (ingång nr. 1 när du kommer från poolen) och är ca 70 m² på två våningar. Bottenvåningen innehåller ett vardagsrum med satellit-TV, en soffa och ett välutrustat kök (med 4 brännare spis, ugn, kylskåp och diskmaskin), ett badrum med toalett, bidé och dusch och tvättmaskin. Från vardagsrummet har du tillgång till en privat terrass med bord och stolar ut på gräsmattan med ett valnötsträd. En trappa leder till övervåningen där du hittar ett sovrum med dubbelsäng och en extrasäng och ett sovrum med två enkelsängar.

 
 
search map