Agriturismo i Montevarchi i Toscana

Agriturismo Relais Campiglioni

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Total avkoppling är alltså det som råder på Agriturismo Relais Campiglioni, och det är kanske inte så märkligt. Omgivningarna är nämligen lummiga och fridfulla och läget strategiskt. Här kan du vila ut dig efter händelserika dagar, antingen i trädgården med en bra bok eller intill poolkanten. Värdparet är trevligt och en mysig stämning råder.

Lantlig charm och familjär atmosfär

Gården består av en huvudbyggnad där vi hittar fyra lägenheter, alla med egen ingång och på bottenplan samt 6 fina dubbelrum av olika kategorier. Ladan intill har gjorts om till en privat villa i två plan. I trädgården finns ett fint poolområde med stor pool på 18x9 och liten pool på 4x4 (båda med saltvatten), "hot tub" och solterrass varifrån du har härlig utsikt över gårdens vinrankor och olivlundar.

Läs mer om Agriturismo Relais Campiglioni

Utbud av restauranger i närområdet

På semestern är det viktigt att äta och dricka gott, och Toscana är en region känd för sina läckerheter. Gården har ingen egen restaurang men i närheten, ca. 5 minuter bort med bil ligger en där man håller på traditionerna och köket som serveras är lokalt med klassiska regionala rätter. Eftersom du bor endast ca. 8 km från Montevarchi har du fler trevliga restauranger att välja mellan. Gården håller däremot vinprovning på Chiantiviner och kan arrangera vinturer och matlagningskurser. Du kan givetvis köpa både vin och olivolja med dig hem.

Shopping och andra sevärdheter

Du befinner dig söder om Florens vilket innebär att du inte bara har ett bra utgångsläge för att besöka sevärda städer som just Florens, Siena, Greve in Chianti o.s.v, men även närhet till ett av Toscanas shoppingoutlets, Prada Outlet. Även om Montevarchi inte är en storstad finns här ett blandat utbud som apotek, mataffärer, pasticceria, post, barer och olika matställen. Även runt om dig har du små byar som Mercatale Valdarno, Levane och Bucine där du har har bl.a. restauranger.

Charmiga lägenheter och rum i rustik stil

Både lägenheterna och rummen har stengolv och synliga träbjälkar vilket sätter sin speciella prägel och övrig inredning är i trä och järn som är så vanligt i Toscana.

Faciliteterna i lägenheterna är; wi-fi, aircondition, Led-TV, hårtork, pentry med bl.a kaffekokare, kyl och porslin av diverse slag. I rummen har du; wi-fi, aircondition, Led-TV, hårtork, förvaringsbox, myggnät och minibar.

Bra att veta

Ibland hålls det event på gården ca 150 meter bort från boendena.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map