Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det här är inget stort historiskt centrum, men en mysig plats där du kan bekanta dig med lokalbefolkningen utan att bara träffa på en massa turister. Samtidigt bor du inte långt ifrån större välkända städer såsom Gaiole i Chianti- 20 km, Arezzo 30 km och Florens 70 km bort. Det finns en tågstation i stan, så att du på ett smidigt sätt kan ta dig runt.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Shoppingmöjligheter

I Montevarchis centrum hittar du alla affärer du behöver för dina dagliga behov och om du vill ha mer än så, finns det ett stort supermarket lite utanför staden.

Ta med något hem

Om du vill ta hem några souvenirer från Toscana, som god olivolja och vin- hittar du en av italiens största och mest exklusiva butiker, The Mall, bara 25 km norrut.

Läs mer om Montevarchi

Prada Outlet – Lo Spaccio


Denna Outlet ligger i den lilla byn Montevarchi ca. 31 km från Arezzo och ca. 100 km från Florens. I förhållande till andra outlets är denna specialiserad i bara ett märke – Prada. Så om man älskar Prada, men inte har råd till de dyra priserna i butikerna, är detta det rätta stället.

Så om man älskar Prada, men ikke har råd till de dyra priserna i butikerna, är detta det rätta stället. Här rekommenderas att man kommer innan de öppnar kl. 9:30, eftersom köerna under dagen snabbt kan bli väldigt långa.

När man kommer får man ett nummer och medan man väntar på att det blir ens tur kan man slappa av i den bar/café som finns på stället. De rekommenderar dessutom att man inte väljer att shoppa i weekenden och på helgdagar då det är extra många människor dessa dagar.

Denna Outlet har öppet alla årets dagar men tidspunkten kan variera från dag till dag så det är klokt att ringa i förväg på följande nummer: +39 055 91 901.

Om man inte har egen bil under sin semester i Italien kan man mot betalning, allt efter var man uppehåller sig, bli hämtad och körd hem. Detta kan avtalas vid att ringa på det tidigare nämnda numret.

Dölj texten
 
 
search map