Villa i Montespertoli i Toscana

Villa Albertina

 
Villa Albertina är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Albertina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montespertoli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bara infarten till villan, en traditionell cypresskantad allé, varslar om platsens kvalitet, och villans möblemang är precis så stilrent som det var på den tid då florentinska rikemän bodde här.

Var man på många andra platser skulle ha inrett flera lägenheter i en så stor villa, har man här valt att hyra ut villan i sin helhet. Runt om villan ligger en behagligt skuggig trädgård, och från den stora poolen (5 x 10 meter) har man utsikt över de böljande florentinska backarna.

Läs mer om Villa Albertina

Det är 6 km. till centrala Montespertoli, 28 km till Florens, 40 km till Siena, 15 km till Boccaccios födelseort som heter Certoldo och 25 km till San Gimignano, staden med de vackra tornen. Närmaste restauranger ligger ca. 500 meter och två kilometer från Villa Albertina.

Villa med 12 sovplatser:
- På första våningen hittar vi hall, matkök med eldstad, sovrum med två enkelsängar, badrum med tvättmaskin samt uppehållsrum med stor öppen spis och franska dörrar ut till en utvändig pelargång i renaissancestil som går runt om villan, var man passande kan inta sina måltider i skuggan. På första våningen finns två sovrum med dubbelsäng och enkelsäng och två sovrum med dubbelsäng. Från alla sovrum är det utgång till villans stora terasser. På andra våningen finns dessutom två badrum.

Dölj texten
 
 
search map