Agriturismo i Montespertoli i Toscana

Le Rondini Blu

Lägenheten Uva Lägenheten Margherite Lägenheten Focolare
 
Le Rondini Blu är inte tillgänglig i dagsläget
Le Rondini Blu är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montespertoli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Den toskanska landsbygden är vacker, det vet alla men på vissa håll är det vackrare än andra. Runt Montespertoli finner man - enligt vår mening något av det mest imponerande och hisnande landskap som Toscana har att erbjuda.

Mitt i Toscana med vackra landskapet i alla riktningar

Mellan Montespertoli och San Casciano i Val di Pesa (med många välkända vingårdar) ligger Le Rondini Blu, så här får du en magnifik panoramisk upplevelse varje gång du kör en tur. Dessutom är placeringen perfekt för många besök till Toscanas mest spännande städer: 25 km från Florens, 25 km från San Gimignano, 50 km från Siena ger dig fina möjligheter inom kort avstånd.

Läs mer om Le Rondini Blu

Bo bland lokalbefolkningen

På Le Rondini Blu bor Stefano och hans fru med sina stora barn på andra våningen, medan det på bottenvåningen finns tre bekväma lägenheter för uthyrning. Förutom Stefano och hans familj bor också hans bror här med sin familj, men i ett separat hus.

Semester i naturen

Varje lägenhet har bord, stolar och grill framför dörren så att du kan äta (och dricka) i det fria. I trädgården finns också en 15 x 7,5 meter stor pool med solstolar och parasoller.

Lägenheterna på Le Rondini Blu

Tvårumslägenhet Uva med 2/4 sovplatser (ca. 45 m²)

Lägenheten består av rymligt vardagsrum på 23 m² med bäddsoffa (för barn upp till 12 år) och ett kök med diskmaskin, ugn, stort kylskåp, vattenkokare och skandinavisk kaffebryggare. Det finns även ett sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet Focolare med 2/4 sovplatser (ca. 50 m²)

Lägenheten består av rymligt vardagsrum på 24 m² med satellit-TV, bäddsoffa (för barn upp till 12 år), en vacker öppen spis på hela 3 meter och ett kök med diskmaskin, ugn, stort kylskåp, vattenkokare och skandinavisk kaffebryggare. Det finns även ett sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Margherite med 4/6 sovplatser (ca. 100 m²)

Lägenheten består av matsal med plats för upp till 15 sittplatser (med lite god vilja!), vardagsrum med satellit-TV, dubbel bäddsoffa (för barn upp till 12 år) och kokvrå med diskmaskin, ugn, stort kylskåp, vattenkokare och skandinavisk kaffebryggare. Det finns också två sovrum med dubbelsäng och två badrum, varav ett med toalett och dusch och det andra med toalett och badkar med hydromassage.

Dölj texten
 
 
search map