Omdömen från La Locanda di San Giorgio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av La Locanda di San Giorgio

Läs personliga omdömen av La Locanda di San Giorgio som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Locanda di San Giorgio. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Underbart ställe, högsta betyg på allt

Ni är så bra. Tack för all service och tack att ni brydde er när det blev lite fel för mig när jag skulle hitta boendet. Detta är nu en god historia för mig.
Högsta betyg från mig till ni som arbetar, er hemsida er service. Kommer varmt rekommendera er.

Montespertoli som semester-destination

La Locanda di San Giorgio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på La Locanda di San Giorgio
Enkelrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 1 Vuxen
Namn

Ett mysigt och välkomnande boende

Ett härligt beläget boende med underbar utsikt. Fick för första gången uppleva mullbär som växer i trädgården. Maten var typiskt Italiensk som vi uppskattade väldigt mycket. Kan varmt rekommendera detta stället.

Montespertoli som semester-destination

La Locanda di San Giorgio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på La Locanda di San Giorgio
Trippelrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av La Locanda di San Giorgio

Kände oss mycket välkomna. Lugnt och skönt. En riktig pärla. Kommer gärna igen.

Montespertoli som semester-destination

Vacker natur. Har varit i Toscana tidigare så behovet av utflykter m m kändes inte så viktig den här gången. Närhet till Florens och den gamla staden San Gimignano, den sistnämnda absolut värd ett besök.

La Locanda di San Giorgio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten

Frukosten varierade från dag till dag???
 
Själva boendet på La Locanda di San Giorgio
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Höga förväntningar som inte infriades

När vi kom dit var det ett stort sällskap med gäster där och det var mycket aktivitet, de hade haft bröllop dagen innan.
När sällskapet åkt så var vi de enda gästerna på hela La Locanda. Det var en person kvar i köket som gjorde våran mat och när vi väl ätit så åkte även hon därifrån, mycket märkligt. Vi var sen helt själva på hela hotellet tills de kom och gjorde frukost åt oss. Så här fortsatte det under hels vår vistelse, personal dök upp i samband med måltiderna och försvann igen, även natt nr 2 var vi helt själva inga andra gäster eller personal. Gick inte ens att få en kaffe mellan måltiderna.
När det gäller rum, pool och omgivningar så var vi nöjda.
Vi hade halvpension, eftersom LaLocanda ligger en bit från byar och restauranger. Tyvärr var maten den sämsta vi åt under hela vår vecka i Toscana.

La Locanda di San Giorgio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på La Locanda di San Giorgio
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Fantastiskt!

Vi har nyss kommit hem från 2 dagar på denna härliga vingård. Vi är mycket nöjda med allt. Maten, bemötandet, vinet och omgivningarna är underbara. Vi kommer att återvända!

Montespertoli som semester-destination

La Locanda di San Giorgio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på La Locanda di San Giorgio
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Lugna och vackra San Giogio

Super vackert ställe. Personalen är 'all aces!'. Så hjälpsamma och serviceminded. Rummen är fina och stället är bara lugnt och harmoniskt. Fin frukostbuffé. Vi åt på hotellet alla tre kvällar i var där. Utsökt mat och så kan man få lite extra vin då man inte ska ut och köra ;)

Montespertoli som semester-destination

Vill man gärna besöka några av de stora vingårdarna är det viktigt att boka tid dagar i förväg. Annars riskerar man att inte få lov att komma in. De små, mer öde vingårdarna är dock inget problem att besöka. Den stora vinproducenten Antinori Vingårdsmuseum är verkligen värt ett besök! :)

La Locanda di San Giorgio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Locanda di San Giorgio
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk utsikt, vin och mat

Utsikten runt locandat var ännu bättre än vad vi hoppats på. Vackra vinodlingar och fantastisk solnedgång. Maten och vinet var strålande gott och personal var väldigt trevlig och hjälpsam.

Chianti vindistrikt som semester-destination

La Locanda di San Giorgio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Locanda di San Giorgio
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

San Giorgio :-) :-) :-)

Förra året var första gången vi upplevde San Giorgio, och det var en så bra upplevelse att vi valde att komma tillbaka även i år, och starta vår semester här. Ett helt unikt ställe, som tar han om sina gäster. I år fick vi ta del av ett arrangemang där 70 personer från lokalområdet var inbjudna på fest till stället. Man betraktas inte som turist, utan ingår som en naturlig del av arrangemangen, om man vill. God mat, gott vin och supervänlig och tillmötesgående personal.

Rekommendationer till andra gäster

Detta är stället där lugnet får ta plats, dock stördes vi en del av mygg, så kom ihåg myggspray.

La Locanda di San Giorgio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Locanda di San Giorgio
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt boende

En liten gemytlig vingård i fantastisk omgivning bland vinrankor och olivträd. Vi hade vinprovning på gården och someliern på gården som hette Christina var väldig trevlig och kunnig. Detta boende är perfekt för avslappning och njutning i ett vackert Toscanskt landskap! Maten på restaurangen var god där du kunde njuta av gårdens viner till ett bra pris! Detta boende kan jag varmt rekommendera!

Andre och Emma

Rekommendationer till andra gäster

Vi besökte Sienna, Florens och körde runt i chiantiområdet och valorcha dalen.

La Locanda di San Giorgio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Locanda di San Giorgio
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Fantastiska dagar!

Hej Marcus! Tack så hemskt mycket för hjälpen och tipset om La Locanda di San Giorgio, vi hade två helt fantastiska dagar!

Det var vi och ett finskt par som bodde på vingården så vi blev verkligen väl omhändertagna. Det var otroligt vackert, maten var jättegod (4-rätters middagar ingick i halvpensionen) och vinet var mycket gott.

Så allt var helt klart över förväntan och det kunde inte blivit bättre!

Så tack än en gång, vi fick verkligen mersmak av Toscana! :)

La Locanda di San Giorgio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Locanda di San Giorgio
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Poderi Arcangelo

San Gimignano, Toscana

Santo Pietro Country House

San Gimignano, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Santo Pietro Country House

San Gimignano, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Santa Maria

Campagnatico

search map