Hotell i Montespertoli i Toscana

La Locanda di San Giorgio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vingården Le Fonti a San Giorgio ligger mitt i det vackra toskanska landskapet, i det eftertraktade området mellan Siena, Pisa och Florens. En plats där vinranka efter vinranka stoltserar i hundratals rader på de gröna kullarna, och med vackra olivlundar som sin närmsta granne. Detta är ett ställe som har allt du behöver för en trivsam vistelse d v s ett vänligt bemötande, god mat, goda viner och lugna vackra omgivningar. Jag är övertygad om att detta är ett ställe du med stor sannolikhet kommer att vilja återvända till. Dessutom kan du välja mellan att bo i lägenhet med självhushåll eller i rum där frukost eller halvpension är inkluderat.

De har egen produktion på gården

Du befinner dig i Chianti's vindistrikt som är världsberömt för sin vinproduktion och även här på Le Fonti a San Giorgio producerar man sitt eget vin, olivolja, grappa samt diverse marmelader, något de gärna använder i köket när det är dags att kocka till kvällens måltider, såväl som egenproducerade grönsaker. Så väljer du att hoppa över matlagningen en kväll besök gärna restaurangen där du inte bara kan njuta av maten utan även av tillfället att bli serverad under bar himmel.

Bo på vingården

På gården finns det en del som kallas la Locanda och det är här du har receptionen, restaurangen, de gemensamma allrummen och hotelldelen. Bortsett från det har de även vid själva gården sju lägenheter (två tvårums- och fem treumslägenheter) som hyrs ut på veckobasis och även dessa har vi med i vårt program. För att handla vin och olivolja behöver du inte gå så långt och för övriga matinköp behöver du bara köra ca en kvart eftersom du bor nära den lilla staden Montespertoli.

Läs mer om La Locanda di San Giorgio

Läge, läge och åter läge

Le Fonti a San Giorgio har ett ypperligt läge, för förutom att du befinner dig i ett underbart vindistrikt, har du dessutom flera av regionens största sevärdheter inom lagom dagsutflykter. Vad sägs om att strosa längs kullerstensgatorna i Volterra och San Gimignano där du kan njuta av pampiga utsikter eller flanera längs gatorna i Florens och Siena där historiens vingslag gör sig påmind? Även det lutande tornet i Pisa och Toscanas stränder har du endast en och en halvtimme bort. Eller vad sägs om outletbutiker som Prada och Gucci, som det tar ca. en timme att köra bort till? Väljer du att bo på denna gård har du en uppsjö av sevärdheter i närområdet.

Doppa dig i poolen

Nu kan det ju vara skönt att någon dag stanna "hemma" och bara slappa. I trädgården framför lägenheterna finns en 12 x 6 meter stor utomhuspool varifrån du har fin utsikt över landskapet. En uppskattad plats av såväl stora som små. Ännu en sak som uppskattas är möjligehten till att tvätta och här finns en tvättmaskin och torktumlare för gemensamt bruk. Skulle barnen känna att det, mot förmodan, är dags för en paus ovan vattenytan kan de roa sig på den lilla lekplatsen som finns tillhanda. Även du som bor i hotelldelen har en pool (14x7) att tillgå. Denna hittar du i trädgården nedan byggnaden, här finns även en dusch samt ett kylskåp där du kan förvara dina drycker.

Är du intresserad av vin?

Det finns möjllighet till guidade turer med vinprovning på gården, på förfrågan och givetvis kan du köpa gårdens produkter med dig hem. En försmak på dessa får du redan vid ankomsten i form av en flaska "välkomstvin".

Bo i ett av gårdens hotellrum

Både rum och de gemensamma utrymmena är inredda i en klassisk och behaglig stil. Rummen har alla luftkonditionering, TV och badrum med dusch. Här kan du välja mellan frukost och halvpension.

Läs om rummen på La Locanda di San Giorgio

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av La Locanda di San Giorgio

Läs personliga omdömen av La Locanda di San Giorgio som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Locanda di San Giorgio. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 17 omdömen från La Locanda di San Giorgio

Fantastiskt

Det var ett fantastiskt ställe, lugnt, rent och snyggt. God mat och trevlig personal. Besöker gärna detta ställe igen.

Läs mer

Underbart ställe, högsta betyg på allt

Ni är så bra. Tack för all service och tack att ni brydde er när det blev lite fel för mig när jag skulle hitta boendet. Detta är nu en god historia för mig.
Högsta betyg från mig till ni som arbetar, er hemsida er service. Kommer varmt rekommendera er.

Läs mer

Ett mysigt och välkomnande boende

Ett härligt beläget boende med underbar utsikt. Fick för första gången uppleva mullbär som växer i trädgården. Maten var typiskt Italiensk som vi uppskattade väldigt mycket. Kan varmt rekommendera detta stället.

Läs mer

Bedömning av La Locanda di San Giorgio

Kände oss mycket välkomna. Lugnt och skönt. En riktig pärla. Kommer gärna igen.

Läs mer

Höga förväntningar som inte infriades

När vi kom dit var det ett stort sällskap med gäster där och det var mycket aktivitet, de hade haft bröllop dagen innan.
När sällskapet åkt så var vi de enda gästerna på hela La Locanda. Det var en person kvar i köket som gjorde våran mat och när vi väl ätit så åkte även hon därifrån, mycket märkligt. Vi var sen helt själva på hela hotellet tills de kom och gjorde frukost åt oss. Så här fortsatte det under hels vår vistelse, personal dök upp i samband med måltiderna och försvann igen, även natt nr 2 var vi helt själva inga andra gäster eller personal. Gick inte ens att få en kaffe mellan måltiderna.
När det gäller rum, pool och omgivningar så var vi nöjda.
Vi hade halvpension, eftersom LaLocanda ligger en bit från byar och restauranger. Tyvärr var maten den sämsta vi åt under hela vår vecka i Toscana.

Läs mer

Fantastiskt!

Vi har nyss kommit hem från 2 dagar på denna härliga vingård. Vi är mycket nöjda med allt. Maten, bemötandet, vinet och omgivningarna är underbara. Vi kommer att återvända!

Läs mer
 
search map