Hotell i Montespertoli i Toscana

La Locanda di San Giorgio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vingården Le Fonti a San Giorgio ligger mitt i det vackra toskanska landskapet, i det eftertraktade området mellan Siena, Pisa och Florens. En plats där vinranka efter vinranka stoltserar i hundratals rader på de gröna kullarna, och med vackra olivlundar som sin närmsta granne. Detta är ett ställe som har allt du behöver för en trivsam vistelse d v s ett vänligt bemötande, god mat, goda viner och lugna vackra omgivningar. Jag är övertygad om att detta är ett ställe du med stor sannolikhet kommer att vilja återvända till. Dessutom kan du välja mellan att bo i lägenhet med självhushåll eller i rum där frukost eller halvpension är inkluderat.

De har egen produktion på gården

Du befinner dig i Chianti's vindistrikt som är världsberömt för sin vinproduktion och även här på Le Fonti a San Giorgio producerar man sitt eget vin, olivolja, grappa samt diverse marmelader, något de gärna använder i köket när det är dags att kocka till kvällens måltider, såväl som egenproducerade grönsaker. Så väljer du att hoppa över matlagningen en kväll besök gärna restaurangen där du inte bara kan njuta av maten utan även av tillfället att bli serverad under bar himmel.

Bo på vingården

På gården finns det en del som kallas la Locanda och det är här du har receptionen, restaurangen, de gemensamma allrummen och hotelldelen. Bortsett från det har de även vid själva gården sju lägenheter (två tvårums- och fem treumslägenheter) som hyrs ut på veckobasis och även dessa har vi med i vårt program. För att handla vin och olivolja behöver du inte gå så långt och för övriga matinköp behöver du bara köra ca en kvart eftersom du bor nära den lilla staden Montespertoli.

Läs mer om La Locanda di San Giorgio

Läge, läge och åter läge

Le Fonti a San Giorgio har ett ypperligt läge, för förutom att du befinner dig i ett underbart vindistrikt, har du dessutom flera av regionens största sevärdheter inom lagom dagsutflykter. Vad sägs om att strosa längs kullerstensgatorna i Volterra och San Gimignano där du kan njuta av pampiga utsikter eller flanera längs gatorna i Florens och Siena där historiens vingslag gör sig påmind? Även det lutande tornet i Pisa och Toscanas stränder har du endast en och en halvtimme bort. Eller vad sägs om outletbutiker som Prada och Gucci, som det tar ca. en timme att köra bort till? Väljer du att bo på denna gård har du en uppsjö av sevärdheter i närområdet.

Doppa dig i poolen

Nu kan det ju vara skönt att någon dag stanna "hemma" och bara slappa. I trädgården framför lägenheterna finns en 12 x 6 meter stor utomhuspool varifrån du har fin utsikt över landskapet. En uppskattad plats av såväl stora som små. Ännu en sak som uppskattas är möjligehten till att tvätta och här finns en tvättmaskin och torktumlare för gemensamt bruk. Skulle barnen känna att det, mot förmodan, är dags för en paus ovan vattenytan kan de roa sig på den lilla lekplatsen som finns tillhanda.

Även du som bor i hotelldelen har en pool (14x7) att tillgå. Denna hittar du i trädgården nedan byggnaden, här finns även en dusch samt ett kylskåp där du kan förvara dina drycker.

Är du intresserad av vin?

Det finns möjllighet till guidade turer med vinprovning på gården, på förfrågan och givetvis kan du köpa gårdens produkter med dig hem. En försmak på dessa får du redan vid ankomsten i form av en flaska "välkomstvin".

Bo i ett av gårdens hotellrum

Både rum och de gemensamma utrymmena är inredda i en klassisk och behaglig stil. Rummen har alla luftkonditionering, TV och badrum med dusch. Här kan du välja mellan frukost och halvpension.

Läs om rummen på La Locanda di San Giorgio

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map