Agriturismo i Montespertoli i Toscana

Il Poggetto

 
Il Poggetto är inte tillgänglig i dagsläget
Il Poggetto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montespertoli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Il Poggetto ligger på ett backkrön i det vackraste av det redan vackra Toscanska landskapet.

Här har man en 360 graders utsikt över backar och dalar, vinmarker, olivlundar och allt annat som man förknippar med Toscana. Gården är en del av ett litet Medeltidasamfund som under 1200- talet uppstod runt den närliggande Borgen Montegufoni. Idag bor ägarna här i deras pittoreska hus som är omgiven av en ytterst välbehållen trädgård.

Läs mer om Il Poggetto

På ägorna finns andra byggnader som rymmer fyra lägenheter som hyrs ut på dagsbasis samt en pool. Alla lägenheter har privat terrass med bord och stolar.

Lägenheterna på Il Poggetto

Tvårumslägenheten Gelsomino med 2 sovplatser

är ca 30 m² stor och består av ett uppehållsrum med kokvrå (2 gasplattor, micro och kylskåp) och TV, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en privat, övertäckt terrass framför ingången. Lägenheten är granne med trerumslägenheten Pergola.

Trerumslägenheten Pergola med 4 sovplatser

är ca 50 m² stor och består av ett uppehållsrum med kokvrå (4 gasplattor, micro och kylskåp) och TV, två sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en privat, övertäckt terrass framför ingången. Lägenheten är granne med trerumslägenheten Gelosimo.

TvårumslägenhetenLoggia med 4 sovplatser

är med sina ca 75 m² ganska rymlig för att vara en tvårumslägenhet. Den består av ett uppehållsrum med kokvrå (4 gasplattor, micro och kylskåp), öppen spis, bäddsoffa för två personer och TV, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en privat, 25 m² stor övertäckt terrass framför ingången.

Trerumslägenheten Cipressaia med 5 sovplatser

är egentligen ett självständigt litet hus som består av ett uppehållsrum med kokvrå (4 gasplattor, micro och kylskåp) och TV samt ett bra avskärmat loft med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng och ett badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en privat, övertäckt terrass framför ingången.

Dölj texten
 
 
search map