Omdömen från Fattoria Poggio Capponi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Fattoria Poggio Capponi

Läs personliga omdömen av Fattoria Poggio Capponi som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Fattoria Poggio Capponi. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Fattoria Poggio Capponi

Fattoria Poggio Capponi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria Poggio Capponi
Lägenhet (Ausilia) m. 2 sovrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Perfekt bas för Toscan

Utmärkt ställe att utgå ifrån vid utforskning av Toscana, många av sevärdheterna inom 1 timme med bil.

Montespertoli som semester-destination

Fattoria Poggio Capponi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria Poggio Capponi
Lägenhet (La Cappellina) m. 3 sovrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Original Toscana - mycket läckert

Superläcker plats. Mycket vacker utsikt från gården. Vi bodde i en 3-rumslägenhet 200 meter från gården.
Härlig lägenhet som var super bra. Låg dock nära till kyrkan, så när klockorna slog så gick vi upp och fick ut något av dagen. Det var mycket lyhört mellan lägenheterna, vilket var en olägenhet.
Vi vill gärna återvända, men gör det för att stanna på gården.
Super trevligt folk. Oerhört välkomnande och serviceinriktad .
Stället gör vin och olivolja. Super bra vin för mycket billiga pengar

Montespertoli som semester-destination

Fattoria Poggio Capponi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria Poggio Capponi
Lägenhet (Ausilia) m. 2 sovrum

Mycket lyhört och inget internet
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Drömmen om Toscana

Drömmer du om att resa till Toscana så är detta det rätta stället att resa till. Utsikten är fantastiskt. Vinet de tillverkar har hög klass. Gästvänlig familj/personal. Man måste dock resa med bil till och från stället.

Fattoria Poggio Capponi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria Poggio Capponi
Lägenhet (I Pini) m. 3 sovrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2016
Antal resande 6 Vuxna, 1 Barn
Namn

Den fantastiska Toscanan

Vi bodde på Fattoria POggio Capponi i en vecka i aug 2014 och hade jätte fin där. Vi landade i Pisa flygplats ca kl 21:00 och med hjälp av coordinates till GPS i bilen hittade vi boendet mycket smidigt. Vår bedömning var att utan GPS och coordinates var det omöjligt att hitta boendet mitt i natten!

Området var så vackert och lägenheten var bekväm och fin . Det enda nackdelen var att lägenheten Regina låg utanför vingården. Det var ca 200-250 meters avstånd från lägenheten till själva poolområdet. Det behövs kanske en extra förtydligande när man bokar denna lägenhet så att man är införstått med hur läget för denna lägenhet är.
Servicen och bemötande från In-Italia resebyrån och värden på plats var utmärkt och vi kan varmt rekommendera boendet och resebyrån In-Italia.

Rekommendationer till andra gäster

Boendet är i CHianti området och det är lätt att varje dag göra en utflykt med bil: vi gjorde utflykter till Greve i chianti ( ca 1 timmes bilresa),Siena ( ca 1 timme) St Gimigniano ( ca 1 timme) , Florens ( ca 30 minuter), Lucca och Pisa ( ca 1 timme). Närmaste staden är Montelupo ca 5 km där finns Coop och andra affärer för daglig inköp av mat. Även Montespertoli ligger i närheten ( ca 10-12 km?) och där finns några fina butiker med ekologiska produkter från gårdarna.
Ett tips när det gäller utflykt till Florens är att ta bilen till tågstationen i Montelupo ( ca 5 km). Det finns gratis parkering. Tågbiljett till Florens är ca 3,5 euro och tar ca 20-25 minuter. Det är en hektiskt biltrafik i FLorens och det går mycket smidigare att lämna bilen i Montelupo och ta tåget fram och tillbaka.

Fattoria Poggio Capponi
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Fattoria Poggio Capponi
Lägenhet (Regina) m. 2 sovrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 5 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Ulf med familj från Fjällbacka i Sverige bodde på Fattoria Poggio Capponi i Montespertoli från den 13. till den 20. juni 2009.

Hej! Resan var en fullträff från början till slut. Boendet överträffade våra förväntningar. I Pini var en jättefin och rymlig lägenhet för oss sex vuxna och en bebis. Gården var fin och välskött och all peronal och ägarna själva var mycket tillmötesgående och trevliga. Vi kan varmt rekomendera andra att åka hit. Extra roligt var att bilmuseet innehöll flera gamla Alfa Romeo eftersom vi är Alfa frälsta själva. Detta var andra gången vi bokade boende genom in-italia och allt har fungerat bra även denna gång. Vi lär återkomma.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 6 Vuxna, 1 Barn
Namn
Christina med sällskap från Säffle i Sverige bodde på Fattoria Poggio Capponi i Montespertoli från den 23. till den 30. maj 2009.

Hej, vi är verkligen nöjda med vår Italien resa och att på bo på vingård var en mycket positiv upplevelse.
Vi fick ett trevligt mottagande av ägarinnan på Fattoria Poggio Capponi och som en välkomstgest också en vinflaska.
Området var vackert och vi hade en fanastisk utsikt över dalen. Därtill strålande solsken och en stor pool att svalka sej i var inte heller helt fel efter en tredagars resa genom Europa. Lägenheten Diomira som låg på andra våningen ca två hundra meter från huvudbyggnaden var rustik med takbjälkar, en rejäl gasspis i ett snyggt möblerat allrum och en stor och vacker säng som dock kunde varit lite mjukare men det var det enda som drog ner helhetsintrycket. Vingården låg också mycket bra med 2,5 mil till Florens och närliggande byar som man kunde handla frukosten i. Vi ångrar verkligen inte att vi bokade vår resa genom Er och kommer säkerligen göra det igen.
Tack för den här gången!

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 
search map