Agriturismo i Montespertoli i Toscana

Fattoria Poggio Capponi

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Mitt i Toscana, inom triangeln Florens, Pisa och Siena ligger vingården Fattoria Poggio Capponi i det natursköna landskapet som bland annat har inspirerat bröderna Taviani till filmen "La Notte di San Lorenzo" som är inspelad i detta område. Förutom det natursköna landskapet har du härifrån ett ypperligt läge att besöka flera av regionens vackraste platser och kulturstäder.

Vin och olivolja i fokus

Gårdens historia går tillbaka till 1400-talet och idag är det adelsfamiljen Rousseau Colzi som bor här. Det var också denna familj som utvidgade lantbruksproduktionen under 1930-talet. De producerar flera olika typer av vin, framställer olivolja och de odlar även korn och solrosor på deras 500 hektar mark.

De senaste åren har familjen dock utökat till att även ha semesterlägenheter för uthyrning, som antingen ligger på själva gården eller på den närliggande gården Podere Masso (ca.300 meter från gården). Och de får goda betyg från sina gäster som uppskattar inte bara läget och lägenheterna utan även den familjär servicen.

Smaka gårdens egna viner

Vid gården finns det en stor fin pool och i den närliggande landsorten finns det både pizzeria och restaurang. Det är naturligtvis möjligt att köpa ett par av de årliga 220.000 flaskorna vin direkt från källardörren och ibland arrangeras det även vinprovningar på gården. Som en rolig parantes kan vi även nämna att familjen har en samling veteranbilar som gästerna kan gå och se.

Trevligt boende i traditionell stil

Lägenheterna är välmöblerade och i den stil vi förväntar oss i Toscana med vackra stengolv och synliga takbjälkar. De är utrustade med Sat-TV och aircondition.

L√§genheterna på Fattoria Poggio Capponi

Tvårumslägenheten Diomira (andra våningen)

Lägenhet på andra våningen på Podere Masso ca. 400 meter från gården. De 45 m² är fördelade på kök/allrum, sovrum med dubbelsäng och badrum / toalett med dusch.

Trerumslägenheten Casa Ausilia (första våningen)

Lägenhet på första våningen på 60 m² belägen på Podera Masso ca. 400 meter från gården. Här finns kök/allrum med öppen spis och ugn, sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng och badrum / taolett med dusch.

Trerumslägenheten Casa Regina (andra våningen)

Lägenhet på andra våningen belägen på Podere Masso ca. 400 meter från gården. De 80 m² är fördelade på första våningen med öppen spis, kök med ugn och diskmaskin, sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenheten La Spiga (första + andra våningen)

Lägenheten mäter 56 m² och är fördelad på två plan. Den ligger på själva gården. Här finns ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, kök/allrum och badrum med dusch. Man har tillgång till bord och stolar vid poolen. Lägenheten är dessutom utrustad med aircondition som kan användas mot tilläggsbetalning.

Fyrarumslägenheten I Pini (andra våningen)

Lägenheten är på 105 m² och ligger på själva gården. Här finns två sovrum med vardera två enkelsängar, ett sovrum med dubbelsäng, ett kök/allrum och två badrum, varav det ena har badkar. Man har tillgång till bord och stolar vid poolen. Lägenheten är dessutom utrustad med aircondition som kan användas mot tilläggsbetalning.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Fattoria Castellina

Capraia e Limite, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Il Ragoncino

Lajatico, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Populärt i Toscana

search map