Agriturismo i Montespertoli i Toscana

Agriturismo Montalbino

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Landskapet är så vackert att det är svårt att förstå när man befinner sig här bland de böljande kullarna 25 km från Florens. Gården Montalbino är i sig själv värd en utflykt för att se ett fint exempel på de många små samhälle som är så typiska för landet i centrala Italien.

Vackert som ett vykort

Här finner du en pittoresk och ytterst familjevänlig liten gård med massor av faciliteter och djur. En gård som denna kallas ofta borgo och består av en klunga hus som kan vara större eller mindre. När du ser den kommer du säga: "Ja, så ska det se ut i Toscana".

Läs mer om Agriturismo Montalbino

Smaka egna produktionen i restaurangen

Ägarparet har valt att inreda en del av gården till lägenheter, som uthyrs på veckobasis, och på det sättet få en extra bidrag till inkomsten från deras lantbruksverksamhet: vin, olivolja och en bar bit från husen uppfödning av den traditionella toscanska svinrasen cinta senese, en svartfärgad gris som går ute i skog och mark hela året runt. Det är något för barnen att se på och så smakar de fantastiskt. Detta kan du själv konstatera i gårdens lilla restaurang La Lombricaia, där gästerna kan äta god toscansk mat i trevliga omgivningar. Att äta på terrassen är hela resan värd bara för utsiktens skull! Alla gårdens produkter kan köpas i restaurangen om du skulle få lust till att ta med något hem, vilket du säkert gör.

Ett överflöd av faciliteter, djur och stämning

Mellan olivträd ligger gårdens två pooler, en på 15 x 18 meter för de vuxna och en mindre rund till barnen. Den sistnämnda har även vattenmassage. Vad ska vi annars berätta? Att här förutom grisarna finns kalkoner, kanoner, höns, gätter, kor mm. Dessutom finns det flera grillar så man kan laga mat ute i det fria. Naturligtvis finns det även en stor parkeringsplats till gästerna. Alla trädgårdsmöbler är i metall och trä (ingen plast här!). Här finns bordtennisbord, mountainbikes, möjlighet för bågskjutning samt en promenadrunda på ca. 5 km på gårdens marker. Här finns en liten fotbollsplan för de minsta. Men det bästa av allt, här är riktigt mysigt!

Lägenheter och rum med uteplats

Alla lägenheter har egen värmeanläggning, satellit-TV, öppen spis och inte minst, privat utomhusområde vid lägenheten med bord och stolar. Det enda lilla minus att säga är att köken är lite spartanska men vaddå? Här finns ju både grill och restaurang och även restaurang i byn ca. 500 meter härifrån. Man kan även få frukost i restaurangen om morgonen för 7€ per person, betalas på plats.

Läs om l√§genheterna på Agriturismo Montalbino

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Agriturismo Montalbino

Läs personliga omdömen av Agriturismo Montalbino som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Montalbino. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 37 omdömen från Agriturismo Montalbino

Bedömning av Agriturismo Montalbino

Läs mer

Avslappnande

Härligt litet ställe för både vuxna och barn. Många djur.
Bra liten restaurang med en fantastiskt utsikt över vinfält och olivlundar.
Härligt poolområde med en vacker utsikt.
Rara och hjälpsamma ägare.
OBS: körning på små, snirkliga vägar.

Läs mer

Montalbino

Hej!
Kanonfint avkopplande ställe med fantastiskt fin utsikt från restaurangen, god mat, dryck och trevligt bemötande av Anna med underbar personal. Vi bytte dock lägenhet , då Glicine är för litet för 4 personer, som vi upplevde. Max 3 personer för denna lägenhet. Något att tänka på för framtiden. Oerhört trevligt
med alla djur, som roade barnen. Dessutom den trevliga poolen med leksaker!
Stället kan varmt rekommenderas!
Bengt o Lena med familjer

Läs mer

En pärla

En pärla

Läs mer

Familjeparadiset i vacker omgivning

Montalbino är det perfekta stället för en familj med små/mindre barn som erbjuder all sorters aktivitet (pool, lekplats, djur, vandring, cykling etc) samtidigt som god mat och lugnet på landet.
Lägenheterna är fina och välutrustade och ägarinnan Maria och teamet tar hand om en på det bästa viset. Maten på restaurangen är tillagad med kärlek och kan även levereras till den egna uteplatsen - mycket praktiskt bl a oss med en bebis. Toppenbra!

Läs mer

Perfekt familjeboende

Trevligt och genuint ställe på landet med moderna bekvämligheter och 30minuter till Florens.

Läs mer
 
search map