Agriturismo i Montescudaio i Toscana

Casa Il Nerchio

 
Casa Il Nerchio är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Il Nerchio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montescudaio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Il Nerchio är ett gammalt lanthus som restaurerats nyligen i en sådan omfattning att det är svårt att hitta något från originalet. Huset ligger endast 1 km från från det trevliga Montescudaio, så man kan ta del av stadens matställen och caféer samt landsbygdens lugn och ro. I staden finns det också inköpsmöjligheter till den dagliga matlagningen. Cecinas och Vadas sandstränder ligger ca. 10 km härifrån.

Byggnaden är uppdelad i 13 lägenheter, som alla är nymöblerade. Här finns parkeringsplats för komplexets gäster. Landsvägen går precis förbi, som man behöver inte oroa sig över att åka på dammiga grusvägar, och självfallet ligger de tre lägenheterna vi erbjuder en bit ifrån vägen, så det är heller inget trafikbuller som stör.

Läs mer om Casa Il Nerchio

tvårumslägenheten nr. 203 med 4 sovplatser
- tvårumslägenheten nr. 203 med fyra sovplatser ligger på första våningen och har utgång direkt i trädgården. Den består av uppehållsrum kokvrå (4 plattor och ugn) och spis samt dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng med utgång till trädgården och badrum med toalett och dusch. Denna lägenhet har tillgång till en stor privat trädgård med utsikt över havet, som är ännu finare just vid solnedgång.

trerumslägenheten nr. 201 med 4 sovplatser
- trerumslägenhet nr. 201 med fyra sovplatser är fördelad på två våningar. På första våningen finns uppehållsrum med kokvrå (4 plattor) och toalett. På andra våningen finns det ett sovrum med dubbelsäng och utgång till terrass, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Från köket finns det utgång till en liten uteplats med bord och stolar.

trerumslägenheten nr. 202 med 6 sovplatser
- trerumslägenheten nr. 202 med sex sovplatser är fördelad på två våningar. På första våningen finns uppehållsrum med kokvrå (4 plattor) samt dubbel bäddsoffa. På andra våningen finns det sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Från köket finns det utgång till en liten uteplats med bord och stolar.

Dölj texten
 
 
search map