Semesterbostäder & hotell i Montescudaio

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Även om staden är liten med endast 1900 invånare, är den inte så pass liten, att det inte finns alla typer av butiker du behöver, och ett rikt urval av restauranger och caféer.

Den ligger härligt i de mjuka kullarna, en bit bort från den stundtals hektiska kusten, men med endast 12 km till Cecina Mare kommer du snabbt till stranden.

Montescudaio, som nämns först i skrivna källor år 1091, uppstod ursprungligen runt ett kloster. Tack vare sitt strategiska läge fick staden dock en större betydelse under Medelåldern. Det odlas också mycket vin på kullarna omkring staden, som har sin egen DOC (faktum är att många kvinnor älskar det söta, fylliga vitvinet från Fattoria di Sorbaiano). Montescudaio har kort sagt allt för de besökare som gärna vill kombinera badsemstern med kultur och gastronomi.

Därför bör det inte komma som en chock att staden besöks av många turister, framförallt tyska sådana.

Karta över Montescudaio i Toscana

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över staden, samt för att se vilka semesterbostäder, hotell och villor vi tillhandahåller i denna del av Toscana

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Semesterbostäder och hotell i Montescudaio

Det är svårt säga något alls om stadens läge i förhållande till att få ut det bästa av Toscana - här har du nära till mycket. Ska semestern vara perfekt, är det dock också avgörande att du hittar helt rätt semesterbostad eller hotell i Montescudaio. Det är lätt här hos In-Italia, då vi redan har handplockat de bästa av stadens hotell, semesterlägenheter och villor - du vehöver endast välja den bostad som passar bäst till dina behov och önskemål.

Är det en toscanask vingård som du vill använda semetern på att utforska? Då kan vi också rekommendera dig att titta efter en charmig agriturismo i Toscana. Det kan vara en möjlighet att bo nära vinproduktionen, och samtidigt kunna njuta av livet på landet.

Läs mer om Montescudaio

Dölj texten
 
 
search map