Agriturismo i Monterotondo Marittimo i Toscana

Agriturismo Podere Casetta

Pris från per pers.
Poolområde Poolområde Det stora köket Gemensamt uppehållsrum Pizzaugn
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vi befinner oss i det södra Toscana, ca. 40 km från de fina sandstränderna vilket de lokala invånarna menar att man kör på en halvtimme. Du bor i fridfulla omgivningar endast 1,7 km från den lilla medeltidsstaden Monterotondo Marittimo där man finner enklare former för inköp.

Trevligt, lantligt och ekologiskt medvetet värdpar

Här bor Raffaella och Graziano som njuter av tillvaron medans de odlar sin mark på ekologiskt vis. Framförallt deras utmärkta olivolja är värda att nämna, men även deras många olika grönsaker och syltade frukter är värda att smaka. Området är för övrigt präglat av rika mineralhalter i marken vilket gör landskapet fullt av svavelaktiga källor, stora ångande rökhål och gruvor. Samma källor förser på naturlig manér området med värme och säkrar därmed sköna temperaturer i lägenheterna även i lågsäsongen.

Njut av måltiderna på din privata terrass eller i byn

Alla de välskötta lägenheterna har privat terrass eller veranda med bord, stolar, parasoll och grill, så man kan definitvt välja mellan att äta hemma eller att gå in till byn när hungern sätter in. Det ska nämnas att det är en rejäl stigning upp till byn men på andra sidan skönt att avverka det på vägen in så turen hem blir ganska behaglig när man ätit gott och är lite trött.

Pool och gemensam paviljong med utsikt

I trädgården finner man en fin pool på 7 x 16 meter (140 cm djup) omgiven av parasoller och solstolar som många gäster glädjer sig åt när de inte vill åka till sandstränderna vid Golfo di Baratti och Follonica ca. 40 km bort (tar ca. 30 min att köra enligt lokalbefolkningen). Vid poolen finns även ett stort badkar med vattenmassage och en paviljong där man kan slappa i skuggan och njuta av utsikten.

Läs om l√§genheterna på Agriturismo Podere Casetta

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Le Corti di Monte Pitti

Campiglia Marittima, Toscana

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populärt i Toscana

search map