Endast boende
Flyg + boende
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna lilla Medeltidsby ligger vackert i de böljande backarna ca. 40 km från kusten (och här bör vi nämna de fina sandstränderna vid Follonica och Golfo di Baratti) på ca. 550 meters höjd över havet.

Här bor omkring 1500 invånare vilket betyder att det finns en del inköpsmöjligheter, barer och ett par restauranger samtidigt som det råder en avslappnande och fredlig stämning här. I bland kommer ett par besökande hit för att gå runt på de små gatorna och för att se ruinen Rocca degli Alberti från 1100-talet, men generellt så är detta en turistfri by.

Området präglas av stora mineraliska och metalliska förekomster samt av såkallade rökhål som avger fukt med temperaturer mellan 100 och 160 grader. Detta utnyttjas förnuftigt nog till att skapa elektrisitet och för att värma upp husen i området.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
 

Populärt i Toscana

search map