Semesterbostad i Monteroni d'Arbia i Toscana

Podere Stabbia

 
Podere Stabbia är inte tillgänglig i dagsläget
Podere Stabbia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monteroni d'Arbia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Du befinner dig ca en halvtimme med bil söder om den vackra staden Siena (17 km) och landskapet runt omkring dig är mycket vackert och skiljer sig en hel del från regionens övriga områden. Det bästa med läget är att du inte bara kan utforska Toscana utan även den "gröna pärlan," grannregionen Umbrien och den fina Trasimenosjön. Podere Stabbia är ett fint stenhus med ursprung från 1700-talet som passar dig som vill bo komfortabelt, ha tillgång till pool och bo med vackra omgivningar. Det finns endast två lägenheter och du har möjlighet att hyra hela huset.

Lata dagar vid poolen eller härliga utflykter

Som redan nämnt, på Podere Stabbia är det lätt att koppla av, speciellt vid den fina utomhuspoolen, där du kan slänga dig i en av de utplacerade solstolarna med eller utan parasoll. Bunkra upp med goda svalkande drycker, lite snacks och bra litteratur eller bara koppla av och njut av den fantastiska utsikten över landskapet där fälten nästan bildar ett lapptäcke i olika nyanser. Hur dagen ska se ut, det bestämmer bara du. När du känner att det blivit dags att se dig omkring kan du antingen sätta på dig ett par bekväma skor och bege dig ut till fots, alternativt, om du har cykel med, ta en rejäl runda ut på landet.

Läs mer om Podere Stabbia

Bjud på grillat till kvällsmat

Eftersom du bor i lägenhet har du möjlighet att själv laga till något gott när hungern sätter in, vilket kan vara mycket praktiskt för dig som väljer att stanna hemma vid poolen. När det börjar lida mot kvällen och du känner att grillandan kommer smygande då kan du starta upp den gemensamma grillen som finns på tomten (ved finns att köpa på plats). Och vad smakar bättre än nygrillat ackompanjerat av ett gott glas vin? Ja det skulle vara attt kunna njuta av det hela under den toskanska himlen. Om du vill lyxa till det ytterligare kan du, på förfrågan beställa hem en kock och samtidigt lära dig laga toskanska specialiteter.

Här finns två trivsamma lägenheter

På Podere Stabbia finns det endast två lägenheter samt möjlighet att hyra hela stället med plats för upp till 14 personer, och på så vis få tillgång till privat trädgård och pool. Lägenheterna är fina och komfortabla. Inredningen är blandad med rustika inslag, synliga träbjälkar och terracottagolv.
Faciliteterna är Wi-Fi, aircondition (mot avgift) i den lägenhet som heter Ponente och fläkt (utan extra kostnad) i den lägenhet som heter Levante, fullt utrustat pentry. Våningssäng kan förekomnma i något av rummen.

Lägenheterna på Podere Stabbia

Levante

Denna lägenhet ligger på bottenplan.

Ponente

Denna lägenhet ligger en trappa upp.

Dölj texten
 
 
search map