Agriturismo i Monteriggioni i Toscana

Podere Cennano

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vi befinner oss på landet ca. 12 km från Siena. I slutet av en liten väg ligger Podere Cennano som består av en huvudbyggnad och en gammal jordbruksbyggnad som man byggt om till en väldigt fin självständig bostad med plats för 7 personer.

Trädgård med pool och grill

Utöver denna stora bostad finns det en mindre i huvudbyggnaden var ägarna själva har en lägenhet på andra våningen. Trädgården är stor, så det finns mycket plats för både barn och vuxna. Här finns naturligtvis även en pool på 11,50 x 4,50 meter med ett djup på 160 cm som är öppen osedvanligt länge samt en stor utomhus grill. Precis framför huset går den gamla pilgrimmsvägen Via Francigena så det är lätt att gå en tur, hela vägen till Rom om man vill.

Läs mer om Podere Cennano

Villa Cennano med 7 sovplatser
- Detta självständiga hus ligger fördelat på två plan. På grund av den lutanden marken den står på så har båda våningarna direkt utgång till trädgården. På den översta våningen finns ett läckert kök med fem gasplattor, ugn, grill (!), diskmaskin och kylskåp med frysbox samt ett stort uppehållsrum med satellit-TV. På den nedre våningen finns två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med en dubbelsäng och en enkelsäng samt tre badrum (två med dusch, ett med badkar). Alla sovrum har fönster mot trädgården. Strax utanför köket, alltså på den övre våningen, finns en stor terrass (självklart med bord och stolar) och gräsmatta, allt separat från de andra boende på stället. Denna bostad är faktiskt ännu bättre än de 4 solar vi ger Podere Cennano.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

San Lorenzo A Linari

Sovicille, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Santa Maria a Poneta

Barberino Val d'Elsa, Toscana

Rekommendationer till dig

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Residence Atlantide

Brenzone, Veneto

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map