Agriturismo i Monteriggioni i Toscana

Podere Cennano

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vi befinner oss på landet ca. 12 km från Siena. I slutet av en liten väg ligger Podere Cennano som består av en huvudbyggnad och en gammal jordbruksbyggnad som man byggt om till en väldigt fin självständig bostad med plats för 7 personer.

Trädgård med pool och grill

Utöver denna stora bostad finns det en mindre i huvudbyggnaden var ägarna själva har en lägenhet på andra våningen. Trädgården är stor, så det finns mycket plats för både barn och vuxna. Här finns naturligtvis även en pool på 11,50 x 4,50 meter med ett djup på 160 cm som är öppen osedvanligt länge samt en stor utomhus grill. Precis framför huset går den gamla pilgrimmsvägen Via Francigena så det är lätt att gå en tur, hela vägen till Rom om man vill.

Villa Cennano med 7 sovplatser
- Detta självständiga hus ligger fördelat på två plan. På grund av den lutanden marken den står på så har båda våningarna direkt utgång till trädgården. På den översta våningen finns ett läckert kök med fem gasplattor, ugn, grill (!), diskmaskin och kylskåp med frysbox samt ett stort uppehållsrum med satellit-TV. På den nedre våningen finns två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med en dubbelsäng och en enkelsäng samt tre badrum (två med dusch, ett med badkar). Alla sovrum har fönster mot trädgården. Strax utanför köket, alltså på den övre våningen, finns en stor terrass (självklart med bord och stolar) och gräsmatta, allt separat från de andra boende på stället. Denna bostad är faktiskt ännu bättre än de 4 solar vi ger Podere Cennano.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Santa Maria a Poneta

Barberino Val d'Elsa, Toscana

La Roccaia

San Gimignano, Toscana

Rekommendationer till dig

Hotel Sole & La Fenice

Tremosine, Lombardiet

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Relais Corte Paradiso

Peschiera sul Garda, Veneto

Populärt i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map