Agriturismo i Monteriggioni i Toscana

La Caminata

 
La Caminata är inte tillgänglig i dagsläget
La Caminata är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monteriggioni här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna stämningsfulla gård ligger i klassiska Toscanska omgivningar. Åt det ena håller ser du ut över olivlundarna, det andra mot de skogsklädda kullarna och åt det tredje ser man ut över vinmarkerna mot den pittoreska lilla byn Montereggioni.

Här finner man lugn och ro, landsvägen och all annan mänsklig aktivitet än den landsbruksmässiga (för här produceras fortfarande olivolja och vin) ligger en bra bit bort. Det är dock inte långt till Montereggioni (endast ca. en kilometer) var man finner restauranger, en bar samt ett några ställen var man kan köpa lokala produkter. Det ska även nämnas att en av Toscanas kändaste panini producent ligger endast 16 km. härifrån.

Läs mer om La Caminata

Lägenheterna är gedigna på ett simpelt sätt, i den traditionella och rustika stilen kallad arte povera. Köksfaciliteterna är goda med fyra gasblus (eller i vissa fall med elektriska plattor), ugn och microvågsugn samt kylskåp. Alla lägenheter har egen uteplats med bord och stolar. Simbassängen ligger en liten bit från byggnaderna mellan olivträden och är 12 x 6 meter stor (och ca. 130 cm. djup).

Läs om lägenheterna på La Caminata

Dölj texten
 
 
search map