Villa i Monteriggioni i Toscana

Casa Gaia

 
Casa Gaia är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Gaia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monteriggioni här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I en glänta mitt i skogen, omkring 8 km från Siena ligger Casa Gaia.

Lugn och ro på landet

Här störs man endast av fågelsång eller kanske av ett vildsvin eller två, men grannar och trafik får du köra en bit för att hitta. Det är nämligen 1300 meter grusväg att köra från landsvägen. Och ändå finns det en sorts granne, men det är ingen hemma... dessa kryptiska ord kommer av att man omkring 50 meter från huset hittar ett kloster, San Leonardo al Lago, från 1100-talet.

Läs mer om Casa Gaia

Trädgård med pool samt två terrasser

Casa Gaia är omgivet av en stor trädgård där du hittar en pool på 9 x 2,5 meter (150 cm djup) och två terrasser med bord och stolar, den ena med utgång från köket och den andra utanför ytterdörren. Det är ett stor gediget hus som påminner mer om ett italienskt hem än en vanlig semesterbostad vilket betyder att möblerna i stor utsträckning är antika, vardagsrummet är mycket rymligt och utformat för stora sammankomster utan tanke på romantik och mys.

Villa med 7 sovplatser
- Huset är fördelat på två plan. På första våningen hittar man ett stort vardagsrum med soffgrupp och öppen spis. I anslutning till detta finns det en matplats med ett massivt träbord som säkert räcker till 12-14 personer, härifrån kommer man ut i köket som är utrustat med diskmaskin, tvättmaskin, fyra gasbrännare, ugn, kylskåp, frys, påläggsmaskin och en stor öppen spis som kan användas till att grilla. Här finns också ett badrum med dusch och toalett. På andra våningen finns ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng (samt utgång till terrass med utsikt över poolen och skogen), ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med badkar och toalett.

Dölj texten
 
 
search map