Villa i Montepulciano i Toscana

Villa Poggio Golo

 
Villa Poggio Golo är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Poggio Golo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montepulciano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna praktfulla villa ligger högt belägen med utsikt över det härliga landskapet endast 5 km från Montepulciano.

Bred terrass och stor pool

Möblemanget är elegant och komfortabelt och huset framstår i det hela som mycket fint. Runt om villan finns det en bred terrass med bord, stolar och parasoller så man kan njuta av sina måltider utomhus tillsammans med den vackra utsikten. I den välskötta och solrika trädgården finns det en stor pool med vattenmassage som mäter 12 x 6 meter. En rad cyklar står till förfogande för gästerna.

Läs mer om Villa Poggio Golo

Villa med 12 sovplatser:
- Villans 300 m² är fördelade på två våningar. På första våningen finner man ett uppehållsrum med öppen spis, kök med matplats / allrum samt två badrum / toaletter. Det finns dessutom en stor övertäckt terrass med utsikt mot Val di Chiana. På andra våningen finns det 6 sovrum med dubbelsängar varav två rum har badrum / toalett. Det finns ytterliggare två badrum / toaletter med badkar samt en solrik terrass med fin utsikt.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Villa Poggio Golo

Läs personliga omdömen av Villa Poggio Golo som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Poggio Golo. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Semester nära Montepulciano

För andra gången på två år var vi på semester på Villa Poggio Golo. Som senast var vi mycket tagna av stället och omgivningarna. Men inte minst med tanke på priset, som stigit med 30 % sedan sist, var vi besvikna på flera saker. Man hade inte klippt gräset i trädgården, vilket var trist för vår lilla flicka. Poolen städades varje morgon, men det fanns inte längre möjlighet att själv samla in fallna löv och smådjur med ett litet nät, som sist. Servisen i köket var sliten och inte så väldiskad, och slöa knivar, pannor som tappat handtaget, köksskåp som inte kunde öppnas... Flera av sakerna ordnade vi själva, men det var inte ok i förhållande till priset. Det mest irriterande var dock, att det till 10 vuxna fanns 2 vitvinsglas, och 5 rödvinsglas, och alla i olika utgåvor, som i övrigt var helt smutsiga. 3 stycken fick alltså dricka vin ur vattenglas. När man hur ett hus till 12 personer mitt i ett vindistrikt, är detta under all kritik. Då var vi i huset för 2 år sedan, tappade vi 2 vinglas som vi fick betala 10 euro för. För det beloppet hade man på Ikea kunnat köpa 24 nya glas. Det är möjligt att visa anser att detta är charmigt och mycket italienskt, vi tycker dock inte att det är något av det.
Generellt är vi eniga om att köket är av låg standard.
Madrasserna på några av rummen kunde också utökas med en toppmadrass, då flera av våra slanka barn tyckte de var för hårda att ligga på.
Den lokala personalen, Alisia, gjorde ett bra arbete, men hon hade kunnat få en hjälpande hand med några praktiska saker.
Totalt sätt en en positiv vecka, men det bör ordnas upp innan vi kan rekommendera stället till andra!

Läs mer

Bedömning av Villa Poggio Golo

Läs mer

Bedömning av Villa Poggio Golo

Läs mer

Bedömning av Villa Poggio Golo

Läs mer

Bedömning av Villa Poggio Golo

Läs mer
 
search map