Omdömen från Villa Poggiarone

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Poggiarone

Läs personliga omdömen av Villa Poggiarone som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Poggiarone. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Juli 2018 - Villa Poggiarone

Montepulciano som semester-destination

Villa Poggiarone
Rent och fint, Rent och fint

Mycket spinelnät i taken
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Värd/värdinna kunde inte engelska
Placering, Placering

Lugnt och fridfullt gårdsområde. Lite svårt att hitta fram
 
Själva boendet på Villa Poggiarone
Villa Poggiarone med 16 sovplatser

Stora och fina sovrum. 3 kök fördelat på två våningar. Jag är glad att jag hade med mig en fläkt till sovrummet.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

WIFI fungerade inte trots vi fått ett password
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Bassängen hade en bra storlek och den var ren. Fint poolområde.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 7 Vuxna, 7 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Rymligt hus för en stor familj placerad i vacker terräng

Där är gott om stora sovrum och bra badrum, vilket gör att huset passar bra till ett större sällskap, som vårt med 13 personer i åldern 3-66. Man kan äta utanför under en skuggig konstruktion, vilket vi faktiskt gjorde varje dag - där också också gott om plats inomhus i det stora vardagsrummet med kök och vardagsrum och TV.
Poolen är OK, som en av tonåringarna sa.
Landskapet är ovanligt vackert och levande, med de finaste backarna, dalarna, vinmarkerna överallt.
Montepulciano är en kanontrevlig stad, som vi inte tröttnar på! COOP i Torrita di Siena är mycket välsorterad.

Montepulciano som semester-destination

Villa Poggiarone
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Poggiarone
Villa Poggiarone med 16 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 8 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt hus

Villan är ett superhärligt ställe, men MYCKET svårt att hitta. Det tog oss över 1 timme att hitta det, även om vi frågade om vägen flera gånger.
Från villan var allt bra och härligt; utsikt, hus, pool, städerna omkring... vi kommer gärna igen.

Rekommendationer till andra gäster

Då svärfar firade 75 år under semestern, fick vi via In-Italia kontakt med en kock som kom till huset och lagade lunch och middag till ett rimligt pris. Toscansk mat till oss alla. En fantastisk smakupplevelse.

Villa Poggiarone
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Poggiarone
Villa Poggiarone med 16 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Vi fick betala 10 Euro!!
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 8 Vuxna, 8 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vackert hus med fin utsikt

Huset ÄR mycket svårt att hitta till – och jag måste härmed uppmana In-Italia att få uppdaterat vägbeskrivningen med GPS-koordinaterna snarast möjligt. De nuvarande anvisningarna kan inte användas för att hitta dit.
Huset ligger helt enkelt SÅ vackert, det är den finaste utsikt hela vägen runt, och landskapet är bara så vackert! Huset är stort, och det fanns fina sovplatser till oss alla 11. Huset har tre kök, och det är härligt med hela tre kylskåp. Det är bara köket på bottenvåningen som är utrustat med köksgrejer, men här finns det också gott nog åt alla. Tvättmaskin finns för fri användning, också ett plus.
(Vi kom till ett hus med rena kökshanddukar, disktrasa, tabletter till diskmaskinen, olja, salt/peppar mm, grillkol och tvättmedel – härligt att inte behöva fixa med allt detta vid ankomsten.)
Utomhusarealerna är härligt öppna och poolen stor och välskött.
Det är en gåta att man inte lägger ytterligare några 100 euro på att fixa till stället. Det har potential att bli helt fantastiskt, men fallerar vad gäller trista småsaker som:
Dåliga utemöbler – det fanns knappt stolar till oss 11. De två slitna plastborden hölls ihop med gaffatejp och delade på sig varje gång vi flyttade runt dem.
Otätt i badrummet på andra våningen, som tydligt vållat en vattenskada på bottenvåningen och får det att lukta muggigt i ett sovrum och badrum.
Massor av flugor i köket (som nog beror på granngården, men är mycket irriterande). Kanske kan man investera i insektsnät för fönster och dörr på bottenvåningen?
Totalt sett njöt vi av vistelsen, men det kan ändå inte bli mer än tre stjärnor från oss.

Villa Poggiarone
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Poggiarone
Villa Poggiarone med 16 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 8 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Underbara Toscana

Villa Poggiarone var en vacker och stor villa .Precis vad vid behövde .Vi var 13 vuxna 1 barn . Husets bottenvåning luktade tyvärr mögel / fukt , vilket ställde till det för några som har allergier . Huset ligger på landet .Familjen hade får som var i närheten vilket innebar otroligt mycket flugor i och utanför huset .I några rum högre upp i huset gick det inte att bo i pga olika sorters skalbaggar som hamnade i sängarna då det blev mörkt . Inte helt ok .I övrigt ligger huset bra till för att göra kortare utflykter till mysiga byar .

Villa Poggiarone
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Poggiarone
Villa Poggiarone med 16 sovplatser

Se recensionen
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Bra standard och ren
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 16 Vuxna, 1 Barn
Namn

Vackert ställe

Vi hade 14 härliga dagar med barn, svågerbarn och barnbarn. Vackert läge - då vi till slut hittade dit - med vidunderlig utsikt hela vägen runt. Huset är väl intrett med plats till 4 familjer med barn, både inne och ute, inkl. fin pool.

Körvägledning: I rondellen innan Territa di Siena kör mot Montepuliciano (S135). Efter ca 1 km kommer man till ett märkligt "kryss". Här kör man möt Montefollonico (till höger och strax efter till vänster). Efter 3-4 km finns det en skylt till vänster till Agriturismo Poggiarone (och därefter till höger efter 20 meter). Följ grusvägen ca 1,5 km.

Rekommendationer till andra gäster

Coop i Territa di Siena och Sinalunga är bra för inköp.
Vi besökte Bagno Vignoni (ca 40 km) två gånger och njöt av det. Första gången under dagstimmarna då vi badade i en av de små bassängerna nedanför staden. Andra gången om natten då det är öppet till poolen sidan om Hotel Porta fredag, lördag och söndag mellan kl. 21-00. Vattnet är 40-50 grader varmt och det är en fantastisk upplevelse - inte minst när månen lyser och det regnar och blixtrar samtidigt! :)
Montepulciano, Perugia, Arezzo och Cortona är vackra städer. Boka en rundvisning på chokladfabriken lite utanför Perugia. Och i vinfabriken Poliziano ca 5 km från Villa Poggiarone.

Villa Poggiarone
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Poggiarone
Villa Poggiarone med 16 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 8 Vuxna, 7 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Tobias med vänner och familj från Karlskrona i Sverige bodde på Villa Poggiarone i Montepulciano från den 3. till den 10. juli 2010.

Hej! Semestern i Toscana och Montepulciano var en av de bästa semestrar vi varit på. Samtliga medresenärer (alla 17) kan hålla med. Området och boendet var toppen. Förväntningarna på boendet var inte så höga pga av att ingen av oss varit där förut. Dock blev det en mycket positiv upplevelse. Flera rum, stolar och bord så att det räckte, fräscha badrum (och flera stycken), tvättmaskin, diskmaskin, m.m. Även om ägaren bodde i huset precis bredvid upplevde vi inte detta som något hinder alls. De var alltid närvarande och skötte om poolen och kunde svara på frågor (dock enbart italienska), så det var väldigt bra. Det var också nära att ta sig till Torrita di Siena för att handla allt som du behöver ( ca 5 km). Montepulciano var en härlig stad men sina byggnader och matställen. Naturen med de böljande kullarna som man kunde se i flera km från huset var fantastiskt! En toppensemester helt enkelt. Vi återvänder säkerligen flera gånger!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 8 Vuxna, 9 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2009
Antal resande 12 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Kerstin med sällskap från Limhamn i Sverige bodde på Villa Poggiarone i Montepulciano från den 22. till den 29. september 2007.

Hej! Boendet Villa Poggiarone överträffade alla våra förväntningar. Ett stort och trevligt inrett hus med gott om plats och alla bekvämligheter. Vacker trädgård med milsvid utsikt över dalarna med vindruvsodlingar, olivträd och betande får. På tomten finns olivträd, mandelträd, nypon mm. Stor fin pool och gott om solstolar och parasoller. Mycket gästvänlig ägare. Hit vill man gärna återvända! Montepulciano känns genuint italiensk och man har bevarat den gamla fina miljön innanför stadporten. Här finns möjligheter att provsmaka och köpa av de allra finaste italienska vinerna, dricka espresso med goda bakverk till på de trevliga kafeérna eller smaka det toscanska köket på någon av restaurangerna. I de små affärerna kan man köpa olivolja,pesto och lädervaror mm. Även byn Torrita de Siena har en välbevarad äldre del men också ett stort affärscenter där det är lätt att parkera när man ska handla hem varor. Vi hittade inte så många matställen i byn men den restaurang vi besökte hade god italiensk mat, bra priser och trevlig personal och gott husets vin. MVH Kerstin

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 6 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 14 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2006
Antal resande 8 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 14 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map