Villa i Montepulciano i Toscana

Villa Poggiarone

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna pittoreska gamla villa är ett skolexempel på arkitekturen i den södra delen av Toscana. Villan är kvadratisk med det klassiska lilla tornet i mitten, där man dessutom inrett ett sovrum.

Bo i drömlandskapet

Här i det böljande landskapet med de klassiska kullarna mellan den kända vinstaden Montepulciano och den pittoreska Torrita di Siena ligger gården Il Poggiarone. Ägaren har får som betar på de markerna och ger mjölk till den goda pecorino-osten, och nära gårdsbyggnaderna ligger den gamla huvudbyggnaden, som nu uthyrs på veckobasis som en privat villa.

Läs mer om Villa Poggiarone

Tre lägenheter ger en stor villa

Villan har till nyligen varit uppdelad i tre byggnader, som uthyrs var och en för sig, vilket också har satt sina spår i dess nuvarande inredning. Här finns således hela tre kök, fem badrum och tre uppehållsrum, vilket gör huset speciellt lämpligt för familjer som önskar bo tillsammans, men som på samma gång också vill kunna dra sig tillbaka någon gång emellanåt. I trädgården finns trädgårdsmöbler och en fin pool på 12 x 6 meter, som är privat för gästerna.

Villan på Villa Poggiarone

Villa Poggiarone med 16 sovplatser

Villan är fördelad på två våningar. På första våningen finns ett stort uppehållsrum med plats för 16 personer kring matbordet och kokvrå, två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och två badrum med dusch. På andra våningen finns två rum kokvrå (det ena rummet har också bäddsoffa för 2 personer), två sovrum med dubbelsäng (det ena med eget badrum), ytterligare två badrum och sovrum med två enkelsängar, varifrån man tack vare en spiraltrappa kan komma upp till tornrummet, var det finns ytterligare en dubbelsäng. Bland annan viktig utrustning kan vi nämna tvättmaskin och satellit-TV.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Villa Poggiarone

Läs personliga omdömen av Villa Poggiarone som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Poggiarone. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 6 omdömen från Villa Poggiarone

Rymligt hus för en stor familj placerad i vacker terräng

Där är gott om stora sovrum och bra badrum, vilket gör att huset passar bra till ett större sällskap, som vårt med 13 personer i åldern 3-66. Man kan äta utanför under en skuggig konstruktion, vilket vi faktiskt gjorde varje dag - där också också gott om plats inomhus i det stora vardagsrummet med kök och vardagsrum och TV.
Poolen är OK, som en av tonåringarna sa.
Landskapet är ovanligt vackert och levande, med de finaste backarna, dalarna, vinmarkerna överallt.
Montepulciano är en kanontrevlig stad, som vi inte tröttnar på! COOP i Torrita di Siena är mycket välsorterad.

Läs mer

Juli 2018 - Villa Poggiarone

Läs mer

Härligt hus

Villan är ett superhärligt ställe, men MYCKET svårt att hitta. Det tog oss över 1 timme att hitta det, även om vi frågade om vägen flera gånger.
Från villan var allt bra och härligt; utsikt, hus, pool, städerna omkring... vi kommer gärna igen.

Läs mer

Vackert ställe

Vi hade 14 härliga dagar med barn, svågerbarn och barnbarn. Vackert läge - då vi till slut hittade dit - med vidunderlig utsikt hela vägen runt. Huset är väl intrett med plats till 4 familjer med barn, både inne och ute, inkl. fin pool.

Körvägledning: I rondellen innan Territa di Siena kör mot Montepuliciano (S135). Efter ca 1 km kommer man till ett märkligt "kryss". Här kör man möt Montefollonico (till höger och strax efter till vänster). Efter 3-4 km finns det en skylt till vänster till Agriturismo Poggiarone (och därefter till höger efter 20 meter). Följ grusvägen ca 1,5 km.

Läs mer

Vackert hus med fin utsikt

Huset ÄR mycket svårt att hitta till – och jag måste härmed uppmana In-Italia att få uppdaterat vägbeskrivningen med GPS-koordinaterna snarast möjligt. De nuvarande anvisningarna kan inte användas för att hitta dit.
Huset ligger helt enkelt SÅ vackert, det är den finaste utsikt hela vägen runt, och landskapet är bara så vackert! Huset är stort, och det fanns fina sovplatser till oss alla 11. Huset har tre kök, och det är härligt med hela tre kylskåp. Det är bara köket på bottenvåningen som är utrustat med köksgrejer, men här finns det också gott nog åt alla. Tvättmaskin finns för fri användning, också ett plus.
(Vi kom till ett hus med rena kökshanddukar, disktrasa, tabletter till diskmaskinen, olja, salt/peppar mm, grillkol och tvättmedel – härligt att inte behöva fixa med allt detta vid ankomsten.)
Utomhusarealerna är härligt öppna och poolen stor och välskött.
Det är en gåta att man inte lägger ytterligare några 100 euro på att fixa till stället. Det har potential att bli helt fantastiskt, men fallerar vad gäller trista småsaker som:
Dåliga utemöbler – det fanns knappt stolar till oss 11. De två slitna plastborden hölls ihop med gaffatejp och delade på sig varje gång vi flyttade runt dem.
Otätt i badrummet på andra våningen, som tydligt vållat en vattenskada på bottenvåningen och får det att lukta muggigt i ett sovrum och badrum.
Massor av flugor i köket (som nog beror på granngården, men är mycket irriterande). Kanske kan man investera i insektsnät för fönster och dörr på bottenvåningen?
Totalt sett njöt vi av vistelsen, men det kan ändå inte bli mer än tre stjärnor från oss.

Läs mer

Underbara Toscana

Villa Poggiarone var en vacker och stor villa .Precis vad vid behövde .Vi var 13 vuxna 1 barn . Husets bottenvåning luktade tyvärr mögel / fukt , vilket ställde till det för några som har allergier . Huset ligger på landet .Familjen hade får som var i närheten vilket innebar otroligt mycket flugor i och utanför huset .I några rum högre upp i huset gick det inte att bo i pga olika sorters skalbaggar som hamnade i sängarna då det blev mörkt . Inte helt ok .I övrigt ligger huset bra till för att göra kortare utflykter till mysiga byar .

Läs mer
 
search map