Villa i Montepulciano i Toscana

Villa Poggiarone

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna pittoreska gamla villa är ett skolexempel på arkitekturen i den södra delen av Toscana. Villan är kvadratisk med det klassiska lilla tornet i mitten, där man dessutom inrett ett sovrum.

Bo i drömlandskapet

Här i det böljande landskapet med de klassiska kullarna mellan den kända vinstaden Montepulciano och den pittoreska Torrita di Siena ligger gården Il Poggiarone. Ägaren har får som betar på de markerna och ger mjölk till den goda pecorino-osten, och nära gårdsbyggnaderna ligger den gamla huvudbyggnaden, som nu uthyrs på veckobasis som en privat villa.

Läs mer om Villa Poggiarone

Tre lägenheter ger en stor villa

Villan har till nyligen varit uppdelad i tre byggnader, som uthyrs var och en för sig, vilket också har satt sina spår i dess nuvarande inredning. Här finns således hela tre kök, fem badrum och tre uppehållsrum, vilket gör huset speciellt lämpligt för familjer som önskar bo tillsammans, men som på samma gång också vill kunna dra sig tillbaka någon gång emellanåt. I trädgården finns trädgårdsmöbler och en fin pool på 12 x 6 meter, som är privat för gästerna.

Villan på Villa Poggiarone

Villa Poggiarone med 16 sovplatser

Villan är fördelad på två våningar. På första våningen finns ett stort uppehållsrum med plats för 16 personer kring matbordet och kokvrå, två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och två badrum med dusch. På andra våningen finns två rum kokvrå (det ena rummet har också bäddsoffa för 2 personer), två sovrum med dubbelsäng (det ena med eget badrum), ytterligare två badrum och sovrum med två enkelsängar, varifrån man tack vare en spiraltrappa kan komma upp till tornrummet, var det finns ytterligare en dubbelsäng. Bland annan viktig utrustning kan vi nämna tvättmaskin och satellit-TV.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map