Omdömen från Villa Cerretini

 
Villa Cerretini är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Cerretini är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montepulciano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Cerretini

Läs personliga omdömen av Villa Cerretini som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Cerretini. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Villa Cerretini

Villa Cerretini
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Cerretini
Villa med 12 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2014
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2011
Antal resande 10 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Magnus & Victoria med sällskap från Östansjö i Sverige bodde på Villa Cerretini i Montepulciano från den 11. till den 25. september 2010.

Vi var 6 vuxna och 3 barn som bodde i Villa Cerretini 12-25 september. Boendet är perfekt för större sällskap med barn, poolen blev flitigt utnyttjad och trädgården är inhägnad så barnen kan leka utan risk. Utsikten från trädgården är helt underbar! Det var ca 10 minuters promenad till byn Valiano, och dit gick vi varje morgon och köpte bröd i den lilla affären (utom söndag, då den är stängd). Man bör dock beställa dagen innan. De pratar ingen engelska men med en ordbok och kroppsspråk funkar det bra! Se dock till att säga att det ska vara "pane salate", dvs saltat bröd, annars får man osaltat som inte smakar så mycket. Storhandlade gjorde vi i Castiglione del Lago (ca 25 min med bil) där det finns 2 stormarknader med bra parkering, eller Montepulciano (ca 15 min med bil).

En dag tog vi tåget till Rom. Vi åkte då från Chiusi för att slippa tågbyte. Därifrån tar det mindre än 2 timmar, och det kostade t o r mindre än 20 EUR per vuxen, billigare för barn. Förutom det har vi mest gjort utflykter i närområdet, t ex Pienza, San Quirico d'Orcia, Montepulciano mm. Alla de var väldigt mysiga byar/städer. Vinprovningen på Palazzo Bandino, som vi bokat hemifrån, var uppskattad av alla, även barnen. Först fick vi en liten rundtur och sedan var det uppdukat vin, vi fick prova 7 viner + ett dessertvin, till det tilltugg som salami, prosciutto, crostini, pecorino mm mm. Mycket gott!

Sammantaget var det en mycket bra resa och allt fungerade bra. Ingen ville åka hem när det var dags!

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 6 Vuxna, 3 Barn
Namn
Gun och Christer med sällskap från Bro i Sverige bodde på Villa Cerretini i Montepulciano från den 19. juni till den 3. juli 2010.

Hej, Katarina! Det blev lite av "tankeöverföring" här, tydligen - för nyss skrev jag ett mail till er och talade om att vi är mycket nöjda med vår vistelse i Italien! Men jag kommenterar ändå dina frågor här nedan: 1) Staden, eller byn, Valiano var trevlig. Viktigt är att man, som vi var, är beredd på att byn ligger på en kulle och att det är ganska brant från Via Padule upp till toppen - men väl värt ansträngningen att gå dit! Vi gick dit nästan varje kväll för att titta på ett fantastiskt skådespel med eldflugor i buskaget bakom kyrkan. Bra kvällsmotion! 2) Ja, boendet motsvarade mer än väl våra förväntningar. Villan visade sig passa oss perfekt även när det gällde hur vi kunde fördela rummen mellan oss alla! Härlig pool, välskött (varje dag kom Andre och städade poolen). Fin trädgård (som också vattnades varje natt med automatik, och dessutom städades av Andre) och fina uteplatser både vid poolen och vid den fina, murade grillen. Vi hade tre bilar i sällskapet och det fanns plats att parkera innanför grindarna för oss alla. Utsikten från gården och balkongen var strålande vacker - bland annat kunde vi se Montepulciano glittra uppe på berget en bit därifrån. 3) I Valiano finns det bara en liten butik där man kan köpa t ex mjölk eller bröd (och den var under vår vistelse där nästan aldrig öppen, dessutom). Bra butiker när man vill handla finns i Castiglione del Lago (som dessutom är en mycket vacker stad!). Vi var ju ett stort "gäng", så det var bra för oss att kunna fylla på förråden av "basvaror" på Lidl eller Familia, som båda ligger intill varandra. Allting stängt på söndagar efter kl 13, kan vara bra att komma ihåg. Staden Montepulciano var förstås en härlig upplevelse. Även där finns det förstås möjlighet att handla basvaror. Ett av våra utflyktsmål vill vi tipsa om: Staden Sorano. Det är en plats vi kommer att minnas länge, och en stad som är unik bland alla dom städer vi besökt på våra resor. Man bör ta dagen på sig om man också vill se dom etruskiska utgrävningar som finns intill staden. Men i stort sett alla platser vi besökte tilltalade oss mycket och kamerorna gick varma. Det är endast Bagno Vignoni som blev något av en besvikelse. Dammen var ostädad, smutsig och när man gick runt den fanns det på många ställen en omisskännlig doft att kattkiss. Dessutom har man placerat en skulptur mitt i dammen som enligt vår mening inte passade in alls i inramningen utan störde bilden på ett negativt sätt. Det intilliggande etruskiska området, med resterna av en kvarndamm var det som blev behållningen från det besöket! I Valiano finns det en trattoria när man når krönet i backen från Via Padule räknat. Vi åt där sista kvällen vi var i Valiano, och det var både gott och trevligt! Ett ungt par driver restaurangen och är väldigt måna om att man ska trivas. Det finns också en mycket enkel bar längre ner i backen, där vi kunde sitta och känna stämningen när det var fotbolls-VM ... 4) Vi hade stora förväntningar på Toscana, och man kan konstatera att dom inte var fel. Det var ett underbart vackert landskap. Man kunde inte se sig mätt på det! Vår vistelse där kommer att leva med oss länge! Våra kontakter med er på In-Italia har varit jättebra - personlig och bra service på alla sätt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 8 Vuxna, 5 Barn
Namn
Jonas och Suzanne med sällskap från Karlstad i Sverige bodde på Villa Cerretini i Montepulciano från den 20. till den 27. juni 2009.

Villa Cerretini i den lilla byn Valiano var perfekt för oss. Huset är enkelt möblerat men allt är rent och snyggt. Vi bodde tolv personer i huset och det gick bra även om bäddsofforna inte är de bekvämaste.
I huset finns en stor gasspis med ugn där vi kunde tillaga traktens råvaror tillsammans med vinet som vi inhandlat på någon av de närliggande vingårdarna. Tänk på att ta med en vass kniv annars var köket bra utrustat.
Trädgården är helt underbar med sin stora pool samt två uteplatser under tak. Den murade grillen användes ofta på kvällarna.
Varje morgon kom ägaren och rengjorde poolen, hade han då skrivit ut tips till våra dagliga utflykter.
I byn fanns två små affärer och ett cafe där vi kunde handla. När det skulle stohandlas åkte vi till Castiglion Del Lago där fanns gott om affärer.
Vi kan även rekommendera en vinprovning tillsammans med middag på vingården Palazzo Bandino. Massor av både vin o mat för 25 euro.
Vi kommer garanterat att resa tillbaka kanske redan nästa år.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 11 Vuxna, 1 Barn
Namn
Maud med familj från Kungsängen i Sverige bodde på Villa Cerretini i Montepulciano från den 13. till den 20. juni 2009.

Tack för mailet. Vill bara säga att den här semestern i Italien var en av de bästa vi någonsin varit på. Huset, poolen - allt var perfekt.Otroligt vänligt bemötande vid ankomsten. Lätt att hitta dit var det också. Nära till alla små städer - i synnerhet Pienza, som är en helt underbar liten bergsstad. Perugia gick det också lätt att ta sig till - ca 1 och en halv timme. Det går inte att räkna upp allt underbart vi har sett. Barnen ville vara kvar när vi skulle resa hem för de bara älskade poolen där de badade tills de blev som russin. Jag har tagit ca 110 kort och ska försöka från min sons dator skicka över några bilder. Nu har jag ledigt fram till augusti och kommer även då att jobba tisdagar och torsdagar.
Tack och tack igen för en underbar semester

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 3 Vuxna, 3 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map