Villa i Montepulciano i Toscana

Villa Cerretini

 
Villa Cerretini är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Cerretini är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montepulciano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Cerretini ligger i sydligaste Toscana, närmare bestämt 15 km från renässansstaden Montepulciano och bara 1 km från den mindre kända staden Valiano, där man kan finna affärer samt barer och restauranger.

Modernt hus med utsikt

Villan är förhållandevis ny och modern och erbjuder flera sovplatser. Dessutom får du valuta för pengarna. I trädgården framför huset finns den privata poolen (12 x 6 meter med djup på 1,40 m). Från poolen har ni en fantastisk utsikt över landskapet. I trädgården finns det också bord och stolar samt grill.

Läs mer om Villa Cerretini

Villa med 12 sovplatser (ca. 175 m²):
- Villan är ca. 175 m² och indelad på två etager. På första våningen finner man kök, vardagsrum med bäddsoffa för två, två sovrum med dubbelsäng och två badrum med toalett och dusch. Härifrån har man utgång till en terrass med bord och stolar, där man har en fantastisk utsikt. På nästa våning (ingång från en utetrappa) finns det ännu ett vardagsrum med kokvrå, kamin och bäddsoffa för två, två sovrum med dubbelsäng och ett badrum med toalett och dusch. Huset är utrustat med diskmaskin, tvättmaskin och satellit-TV.

Dölj texten
 
 
search map