Agriturismo i Montepulciano i Toscana

Sanguineto

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna gård med pool och fin trädgård ligger 5 km utanför Montepulciano i ett böljande landskap med utsikt över vinmarker så långt ögat når.

Inbjudande lantställe

Huvudbyggnaden är vackert renoverad med respekt för byggnadens ursprungliga utseende och framstår i dag som inbjudande. Detta ser man bl.a. på terracotta golven och de frittliggande (klassiska) bjälkarna i taket i de stilrena och välinredda lägenheterna. Två lägenheter uthyrs genom In-Italia. Närmaste inköpsmöjligheter ligger ca. 2 km bort och det finns flera goda restauranger i Montepulciano.

Läs mer om Sanguineto

Möblerad gemensam terrass och pool, lekplats och boccia

Utomhusområdena är verkligen fina och välskötta med gräsarealer, palmer och rosor. Mitt i allt detta finns det en möblerad terrass och nedanför denna finner man poolen (17 x 9 m) med solstolar och parasoller. I ett hörn av trädgården finns det en boccia-bana och en lekplats med gungor och rutchbana.

Reception, matsal och tvättmaskin

I en nyare byggnad finner man reception och matsal där det serveras frukostbuffét som kan beställas och betalas på stället. Gästerna har dessutom möjlighet att utnyttja den gemensamma tvättmaskinen.

6 av 9 lägenheter

Sanguineto består av totalt 9 lägenheter. In-Italia hyr ut sju av dessa. Lägenheterna är inredda i typisk rustik stil. De har alla ett pentry och privat badrum.

Läs om l√§genheterna på Sanguineto

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Sanguineto

Läs personliga omdömen av Sanguineto som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Sanguineto. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Sanguineto

Bedömning av Sanguineto

Läs mer

Härligt ställe - fantastisk utsikt

Rar personal - mycket bra frukost för ett rimligt pris. Härlig bostad och fin pool. Rent och fint och en fantastisk utsikt. Äkta Toscana.

Läs mer

Härligt poolområde

Överlag mycket nöjda – enda minus är bäddsoffan i allrummet. Madrassen är helt enkelt för tunn – kan bara rekommendera till barn under 7 år.

Det vore fint om personalen kunde prata engelska/tyska.

Läs mer

Bedömning av Sanguineto

Läs mer

Bedömning av Sanguineto

Läs mer
 
search map