Villa i Montepulciano i Toscana

Podere San Bono

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Tills för få år sedan blev varje våning uthyrd separat, så det fungerar därför fint att bo två familjer som därmed får två lägenheter samtidigt som ni delar de utvändiga faciliteteterna.

Fridfull placering

Huset har en fin trädgård med trädgårdsmöbler varifrån man kan njuta av de fridfulla och nästan idylliska omgivningarna. Poolen (6 x 12 meter) med solstolar och parasoller ligger precis nedanför trädgården. Det finns ingen trafik i närheten av huset vilket mycket beror på att de sista 300 meter fram till huset går via en grusväg. Närmaste inköpsmöjligheter finner man ca. 3 km bort. Den trevliga värdfamiljen bor i närheten och kommer ofta förbi och sköter trädgården.

Spännande städer på kort avstånd

Ett besök i Montalcino (6 km) och de övriga städerna i närheten som t.ex. Pienza kan varmt rekomenderas. Vill man köra något längre ligger Siena och Arezzo samt Orvieto i Umbrien inom rimliga avstånd.

Villa med 9 sovplatser:
Husets 140 m² fördelar sig på två våningar.
- Från terrassen kommer man in i ett kombinerat uppehålls- och kök (kökshörna). Därifrån kommer man till två sovrum ett med en dubbelsäng oche tt två enkelsängar och badrum med toalett och dusch.
- Andra våningen kommer man till från en utvändig trappa och ytterligare 8-10 trappsteg innanför. Här finner du ett kök med matplats, två sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng och två badrum med toalett och dusch.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Villa Poggiarone

Montepulciano, Toscana

Casa Bella

Torrita di Siena, Toscana

Villa Poggio Golo

Montepulciano, Toscana

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populärt i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map