Villa i Montepulciano i Toscana

Podere San Bono

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Tidigare blev husets våningar uthyrda separat, så det fungerar därför fint att bo två familjer som därmed får två lägenheter samtidigt som ni delar de utvändiga faciliteterna.

Fridfull placering

Huset har en fin trädgård med trädgårdsmöbler varifrån man kan njuta av de fridfulla och nästan idylliska omgivningarna. Poolen (6 x 12 meter) med solstolar och parasoller ligger precis nedanför trädgården. Det finns ingen trafik i närheten av huset vilket mycket beror på att de sista 300 meter fram till huset går via en grusväg. Närmaste inköpsmöjligheter finner man ca. 3 km bort. Den trevliga värdfamiljen bor i närheten och kommer ofta förbi och sköter trädgården.

Läs mer om Podere San Bono

Spännande städer på kort avstånd

Ett besök i Montalcino (6 km) och de övriga städerna i närheten som t.ex. Pienza kan varmt rekomenderas. Vill man köra något längre ligger Siena och Arezzo samt Orvieto i Umbrien inom rimliga avstånd.

Villa med 9 sovplatser:
Husets 140 m² fördelar sig på två våningar.
- Från terrassen kommer man in i ett kombinerat uppehålls- och kök (kökshörna). Därifrån kommer man till två sovrum ett med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch.
- Andra våningen kommer man till från en utvändig trappa och ytterligare 8-10 trappsteg innanför. Här finner du ett kök med matplats, två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med enkelsäng och två badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Podere San Bono

Läs personliga omdömen av Podere San Bono som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Podere San Bono. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Podere San Bono

Vackert område nära Montepulciano. Stort, härligt hus. Mycket välhållet. Fin pool. Värdarna var mycket vänliga, de talar endast italienska. Ett hus vi gärna kommer tillbaka till.

Läs mer

Bedömning av Podere San Bono

Läs mer

Bedömning av Podere San Bono

Läs mer

Bedömning av Podere San Bono

Läs mer
 
search map