Agriturismo i Montepulciano i Toscana

Le Colombelline

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Le Colombelline ligger vackert beläget i sluttningarna vid Montepulciano. Stället är ett före detta torn som byggts om till ett lanthus.

Pool och trädgård med utsikt

Vid huset finns det pool med solstolar och parasoller, stor trädgård och parkering. Från trädgården samt lägenheternas fönster har man utsikt över landskapet och skymtar Montepulciano. Omgivningarna är avslappnande, och landskapet lever upp till förväntningarna om det toscanska lugnet.

Läs mer om Le Colombelline

Medeltidsstäder och vinkällare

Gården ligger bara 3 kilometer från Montepulciano, som man har utsikt över från trädgården och några av fönstrena, och 10 km från Pienza. Den tillhör familjen Valeriani, som även äger Palazzo Bandino, där man kan besöka vinkällaren och stora chanser till att få smaka och köpa gårdens egna vin och andra produkter.

Rymliga lägenheter

Lägenheterna är rymliga och möblerade i klassisk toscansk stil. De har dessutom tillgång till en gemensam tvättmaskin.

Lägenheterna på Le Colombelline

Tvårumslägenhet Bruco (1:a våningen)

Tvårumslägenheten Bruco ligger på första våningen och har fyra sovplatser. Den består av ett uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch. Framför dörren till lägenheten har man en uteplats med bord och stolar.

Tvårumslägenhet Oca (1:a våningen)

Tvårumslägenheten Oca ligger på första våningen och har fyra sovplatser. Den består av ett uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch. Framför dörren till lägenheten har man en uteplats med bord och stolar.

Tvårumslägenheten Aquila (2:a våningen)

Tvårumslägenheten Aquila ligger på andra våningen och har fyra sovplatser. Den består av ett uppehålslrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch. Framför dörren till lägenheten har man en gemensam terrass, en så kallad loggia som man delar med lägenheten Torre. Det finns endast ett bord så ifall både lägenheterna är bebodda finner man extra bord och stolar nedanför trappan i trädgården.

Trerumslägenheten Tartuca (1:a våningen)

Trerumslägenheten Tartuca ligger på första våningen och har sex sovplatser. Den består av ett uppehålslrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå, två sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och två badrum med dusch. Lägenheten har en stor övertäckt terrass med bord och stolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Agriturismo Paradiso

Asciano, Toscana

Agriturismo San Lorenzo

Buonconvento, Toscana

Podere La Casa

Montalcino, Toscana

Rekommendationer till dig

Palazzo San Niccolò

Radda in Chianti, Toscana

Residence Il Paradiso

Guardistallo, Toscana

Agriturismo La Selva

Siena, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

search map