Agriturismo i Montepulciano i Toscana

Le Colombelline

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Le Colombelline ligger vackert beläget i sluttningarna vid Montepulciano. Stället är ett före detta torn som byggts om till ett lanthus.

Pool och trädgård med utsikt

Vid huset finns det pool med solstolar och parasoller, stor trädgård och parkering. Från trädgården samt lägenheternas fönster har man utsikt över landskapet och skymtar Montepulciano. Omgivningarna är avslappnande, och landskapet lever upp till förväntningarna om det toscanska lugnet.

Läs mer om Le Colombelline

Medeltidsstäder och vinkällare

Gården ligger bara 3 kilometer från Montepulciano, som man har utsikt över från trädgården och några av fönstrena, och 10 km från Pienza. Den tillhör familjen Valeriani, som även äger Palazzo Bandino, där man kan besöka vinkällaren och stora chanser till att få smaka och köpa gårdens egna vin och andra produkter.

Rymliga lägenheter

Lägenheterna, totalt 4 stycken, är rymliga och möblerade i klassisk toskansk stil. De har dessutom tillgång till en gemensam tvättmaskin.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Le Colombelline

Läs personliga omdömen av Le Colombelline som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Le Colombelline. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 21 omdömen från Le Colombelline

Fantastiskt beläget

5 dagar i underbara omgivningar med möjlighet till fördjupning, vandringsturer och utforskning av Montepulciano. Perfekt väder

Läs mer

Mycket glad och nöjd

Vi är mycket nöjda med vår vistelse. Underbar utsikt och lägenheten var bara så fin. Allt rent och snyggt.

Läs mer

Fantastiskt beläget

Huset ligger mitt bland vinodlingarna med en fantastisk utsikt mot Montepulciano. Ägaren tog fint emot oss och det var underbart med en flaska välkomstvin av egen produktionen.

Läs mer

Super ställe

Bra läge, rent och fräscht. Kan varmt rekommenderas..!!

Läs mer

Bedömning av Le Colombelline

Läs mer

Bedömning av Le Colombelline

Läs mer
 
search map