Omdömen från La Locanda di San Francesco

 
La Locanda di San Francesco är inte tillgänglig i dagsläget
La Locanda di San Francesco är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montepulciano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av La Locanda di San Francesco

Läs personliga omdömen av La Locanda di San Francesco som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Locanda di San Francesco. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Jenny med sällskap från Stockholm i Sverige bodde på La Locanda di San Francesco i Montepulciano från den 24. till den 26. maj 2009.

ursäkta vårt sena svar. Vi hade en helt underbar resa i Toscana. Montepulciano var en riktig höjdare. Mysig liten by, med flera trevliga restauranger. Boendet var något ut över det vanliga. Väldigt fina rum, trevlig frukost och mycket vänliga ägare. Florens var också trevligt, men det var lite för varmt för en storstad. Hotellet var däremot inte särskilt bra. Varken AC eller kyl fungerade på rummet, och utan förändring efter tillsägelse. Hotellet hade ett bra läge, men standarden var inte vad vi hade tänkt oss. Däremot hittade vi mycket trevliga restauranger med hjälp av vår guide Florens & Toscana Första klass reseguider.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map