Hotell i Montepulciano i Toscana

La Locanda di San Francesco

 
La Locanda di San Francesco är inte tillgänglig i dagsläget
La Locanda di San Francesco är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montepulciano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Önskar du vackra omgivningar och smakfull inredning men bryr dig inte om stora, opersonliga hoteller, så är La Locanda di San Francesco något för dig. Vi befinner oss mitt i Montepulcianos äldsta del, precis bredvid kyrkan Chiesa di San Francesco, som härstammar från 1300-talet. Om du bara en gång tidigare varit i Montepulciano, kommer du säkert ihåg det lilla torget framför kyrkan, för härifrån har du byns mest fantastiska utsikt över landskapet.

I La Locanda di San Francesco finns det endast fyra rum, det ena bättre än det andra, medan det på första våningen finns en vinbar vid namnet E lucevan le stelle, som utöver ett rikt vinkort och fina lokaler, erbjuder uteservering på platsen och en rad lätta rätter. Men tillbaka till rummen. De ligger alla på andra våningen, har aircondition, minibar (även om första våning nog lockar mera...), flat-screen TV med satellit kanaler, DVD spelare, säkerhetsbox och eget badrum. Plus att alla har en minnesvärdig utsikt!! Vinbaren är som sagt ett besök värt ( och det blir nog flera) och nu när vi håller på, så har ägarens syster en av de bästa vingårdarna i Montepulciano - Tenuta Valdipiatta -, var det arrangeras olika exklusiva provsmakningar.

Läs mer om La Locanda di San Francesco

Rum nr. 1
- Har en praktfull stor garderob, en stor säng från 1800-talet (180 cm bred) och badrum med stort duschskåp (1,80 x 1,00 meter). Från rummet har du utsikt till Piazza San Francesco och till Montepulcianostak och den pittoreska Orcia-dalen på andra sidan.
Rum nr. 2
- Präglas av varma gula och orange färger, en fin handmålad garderob och en bra dubbelsäng. Från rummets fönster har du utsikttill Chiana-dalen och då badrummet med det stora duschskåpet (1,80 x 1,00 meter) har två stora fönster, har du även utsikt till Montepulciano.
Rum nr. 3
- Har en stor säng från 1800-talet (180 cm bred) med gavel av olivträd, en stor garderob och ett litet bibliotek. Från det stora fönstret har du utsikt till Chiana-dalen och (vid klart väder) till Trasimener- och Bolsena-sjöarna. Dessvärre har detta rum endast ett litet badrum utan fönster och med en duschkabin på "bara" 1 x 1 meter.
Rum nr. 4
- Det största och finaste rummet, ja i grunden ett suite rum, och låt oss endast säga, att det är alla pengar värt. Det ligger upp mot kyrkan och väggarna bär tydliga, fascinerande spår av historiens gång. Detta rum ska upplevas, inte beskrivas. Några få detaljer: här finns en 190 cm bred dubbelsäng och ett stort badrum med både fin utsikt och enormt duschskåp.

Dölj texten
 
 
search map