Agriturismo i Montepulciano i Toscana

Il Morone

 
Il Morone är inte tillgänglig i dagsläget
Il Morone är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Montepulciano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Il Morone ligger beläget i vackra omgivningar cirka 3,5 km från Montepulciano. Huset var ursprungligen en kvarn, som använde den intilliggande bäck som energikälla till malning av kornen.

Huset restaurerades för några år sedan och delades upp i tre hus, vilka också kan hyras tillsammans, då den ena av lägenheten har ett stort rum med plats för 10-12 personer. Vid huset finns det en simbassäng, var det tidigare fanns en bassäng som samlade vatten till den gamla kvarnen. varför poolens form är ganska speciell. Bassängen är inte särskilt stor, men tillräcklig till ett kallt dyk under sommarens varma månader.

Läs mer om Il Morone

Il Morone tillhör en större egendom med egen vin- och oljeproduktion, som kan smakas och inhandlas några få kilometer härifrån mellan Chiusi och Chianciano Terme.

Huset har tillgång till egen trädgård och parkeringplats. Husen är rymliga och möblerade i klassisk bondestil och är utrustade med satellit TV.

Dölj texten
 
 
search map